img

NASA пусна нов доклад, който разкрива коя е най-голямата опасност за човечеството – случвало се е десетки пъти!

/
/
/
556 Views

Имали са колонии и са водели войни по света. Харчели са като обезумели – безплатно здравеопазване, невиждани паметници и дворци и други „глезотии“, тайна полиция, която е шпионирала хората – все фактори, които източват хазната. Французите са били с нагласата, че те имат божественото право да са господстват.

В крайна сметка френската икономика се срива, което води до 26 годишна хиперинфлация, гражданска война и геноцид.

Историята изобилства с подобни примери – още от древна Месопотамия до СССР!
Наскоро НАСА излезе с изключително притеснителен доклад, на когото малцина обърнаха внимание, но това, което пише вътре е буквално смразяващо, предава disclose.tv

Колапсът дори и на най-развити цивилизации се е случвал многократно през последните 5 хилядолетия.

Обикновено е последван от векове, през които населението намалява a културното ниво е буквално несъществуващо. Яркият пример тук е хилядолетният мрак, в който е била потопена Европа след колапсът на Римската империя.

Докладът посочва причините за това – неустойчиви ресурси, които не отговарят на консумацията и икономическа стратификация, която облагодетелства елита.

Според доклада Западното общество, в частност САЩ са се насочили точно натам и би било изключително трудно това да се предотврати.

Империите, които са се задържали за по-дълго като Римската например са били адаптивните, които постоянно са се променяли.

Единственото, което остава постоянно в историята е човешката природа и амбиция за развитие, което в крайна сметка води до краха.

Замислете се над събитията, които се случват днес в нашия свят! Не смятате ли, че човечеството е на прага на подобен крах!?

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.