img

Напук на образователната система! Четвъртокласник направи уникален клип за Златният век на Симеон и взриви България!

/
/
/
1543 Views

Златният век на СимеонУникален клип за Златния век на Симеон направи ученикът Калин Дойчев. Четвъртокласникът от ОУ „Кирил и Методий“във Варна е получил задачата от своята учителка за урок по „Човек и общество“. Калин е чел и слушал много за този велик период от българската история, но все пак е потърсил комшията си Кристиян Ивковски за съдействие.

Само за броени часове двамата заедно подготвили клипа, като сами написали текстовете, а за озвучаването му избрали музика и песни на Валя Балканска, съобщи petel.bg.

Калин и Кристиян настръхнали, когато гледали едноминутната си продукция, завършваща с любимата на поколенията българи фраза: „Където е единството, там е силата, където е свободата, там е знанието.“
След като клипът е бил презентиран в учебния час, всички ученици от класа се зарадвали, че са българи, а учителката написала шестица на Калин.

„Светът вече се променя и освен от книгите, децата могат да възприемат й от компютрите“, изрази задоволство от добре свършената работа за petel.bg Кристиян Ивковски.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.