img

Най-ужасните подаръци, които може да получи една жена!

/
/
/
699 Views

Гаден подаръкТримери, отстраняващи космите в носа, депилиращи кремове и… моторна резачка оглавяват класацията на най-лошите коледни подаръци, които жените са получавали от своите партньори, пише Profit.bg.

Други отишли на боклука дарове са антицелулитен крем, кантар и въдица. Навярно най-нещастната жена в света пък е получила от своята половинка комплект за препариране на мишки.

Годините на разочарование водят до нова тенденция – днес 40 на сто от жените вече сами избират своите подаръци, а една на всеки три жени връща подбраното от партньора веднага след приключването на празничния сезон.

Една пета от представителките на нежния пол пък си признават, че подаряват на друг нежелания дар, а една на десет пък го продава в eBay. 30 на сто от жените щадят чувствата на партньора си. Те насила благодарят за подаръка, като усмивката, с която го правят, е предварително отрепетирана в огледалото, за да изглежда автентична.

Една четвърт от жените признават, че носят или използват мразените предметии, за да не наранят чувствата на половинката си.

Изследването е направено сред 3000 жени на възраст между 18 и 65 години. То е поръчано от сайта LatestinBeauty.com, за да подчертае трудностите, с които се сблъскват много мъже при избора на перфектния подарък за любимите им.

Някои от най-обидни подаръци, получавани от жените, включват интимни душгелове и Shewee – преносимо устройство, предназначено за жени, които трябва да задоволят физиологичните си нужди сред природата.

Много жени са получавали поредица от странни коледни подаръци, включително лопатка и метличка, въдица и фосили.

Докато половината от изследваните представителки на нежния пол заявяват, че техните мъже подхождат към подаръците с щедри намерения, други смятат, че партньорите им са объркани, не планират и често купуват безполезни неща.

Една четвърт от мъжете пък са определени като дезорганизирани, а един на всеки четирима е наречен „невеж“ по време на проучването.

Според Кейти Тилард, търговски директор на LatestinBeauty.com, резултатите от него са ясни: много мъже се нуждаят от помощ при купуването на подаръци за дамите в живота си.

 

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.