img

На път е да се сбъдне ужасно пророчество на Ванга – вижте какво гласи (ВИДЕО)

/
/
/
813 Views

Баба Ванга предсказанияПреди 2 години руската телевизия НТВ излъчи зловещ репортаж за пророчествата на феномена Ванга. Тогава малко хора повярваха на разказаното, но след събитията от последните няколко месеца, зловещото видео отново набира скорост в YouTube, като вече е гледано от над 4 милиона души.

В клипа се говори за пророчеството, гласящо, че през 2011-та година хората ще се променят, ще озвереят и човечеството ще бъде изправено пред прага на трета световна война и последващ апокалипсис. Преди години тези думи звучаха като фантастика, но ето, че днес нарастващата война и преселението на народите е вече факт!

Именно през пролетта на 2011-та година започнаха сътресенията в Сирия, за които Ванга много точно ни предупреди преди да си отиде от този свят.

Най-смразяващите думи на пророчицата, упоменати в следващото видео не са тези за войната в Сирия, а за последствията за Европа. Ванга предрича, че от началото на тази война през 2011 само за 5 години Европа ще бъде разрушена!?

През 2016 тя вижда една разрушена, студена и празна Европа. Никой няма да живее там…. Какво ни очаква през 2016-та и занапред и ще има ли апокалипсис? Вижте целия репортаж и мнението на експертите в следващото видео.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.