img

Моят дом – моята крепост

/
/
/
386 Views
Сподели с приятели

Моят дом – моята крепост – фраза, която всеки от нас e чувал и употребявал. Домът дава уют, спокойствие, топлина и комфорт. Но кое е ключовото условие, което се крие зад тези бленувани удобства? Вратата разбира се.

Представете си само: прибирате се изморени от дългия ден, заключвате врата след себе си, и сякаш зад масива остават всички проблеми, главоболия и напрежение, с което сте се сблъскали през ежедневието. С щракването на ключа всичко изчезва, остава едно блажено усещане за спокойствие, и свобода. Вкъщи сме в своето царство, където никой не ни безпокои, и можем да бъдем себе си.

Характеристики на качествената блиндирана врата

Надеждната входна врата дава уют, спокойствие, топлина и комфорт. На Вашето внимание Ви представяме турски блиндирани врати Картал. Тези блиндирани врати са със заключващи системи Daff. Изработени от панели MDF с пълнеж от полистирен или минерална вата, тези врати шумо и топло изолират, в зависимост от серията, можете да изберете врата с двойно уплътнение за по-добра изолация. За защитата производителят е подсигурил бронировка на двете ключалки (горна секретна и долна ямкова), заварени панти и шипове от крилото, които в затворено положение влизат в касата. Вратата практически е непробиваема. Производителят дава избор на потребителя да избере дръжката дали да е активна, или пасивна. Втория вид има два варианта: елегантна пура или семпъл полумесец.

Богато разнообразие от фрезовки и цветове, които с лекота се съчетават с интериорните врати, че не необходимо да сте интериорен дизайнер, за да създадете уют, красота и комфорт в дома си. Сериите, които предлагат обличане на касите с MDF, с цвета на крилото, са идеалния завършек на Вашата врата.

Домът е там, където се чувстваш себе си, чувстваш се себе си, там където си спокоен, спокоен си, където си сигурен, бъди сигурен в едно – Картал прави дома крепост, твоят дом – твоята крепост!!!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.