img

Много тъжно: Овдовелият Емо Чолаков едва свързва двата края!

/
/
/
992 Views
Сподели с приятели

Бившият синоптик Емил Чолаков, който заряза Би Ти Ви, за да работи на летището, остана без работа в Нова тв – пише в. „Уикенд“.

Миналата година той водеше шоуто за семейни двойки „Един за друг“, но нов сезон не се предвиждал. Въпреки че предаването имаше завиден рейтинг, от медията решили да не правят продължение – отбелязва изданието.

С хонорара от шоуто Емо Чолаков успял да погаси част от ипотечния си кредит. Липсата на допълнителна работа го притеснила доста, който разчитал на парите, за да издържа двете си деца. Преди година Емо заряза прогнозата за времето в Би Ти Ви и стана метеоролог на софийското летище. В допълнение към заплатата Чолаков получавал ваучери за храна, както и пари за гориво.

Емо сподели 20 години от живота си със съпругата си, която почина от тежка болест.

След смъртта й бившият синоптик се срина, но се нагърби с допълнителна работа, за да може да издържа двете им дъщери – на 14 и на 4 години.

На помощ му се притичали неговите родители Тома и Диляна, бивш учител по биология и медицинска сестра. Те всеотдайно се грижели за внучките си. Голяма опора на Чолаков била и сестра му Ирина. Тя обаче го подкрепяла предимно морално, тъй като живеела с двете си дъщери в Пловдив.

Емо Чолаков разчита и на помощта на родителите си

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.