img

Много е точен този тест! Изберете една валута и вижте дали ще забогатеете!

/
/
/
489 Views

Тест с валута1. Долар-Това е валута-класика

По всяка вероятност сте щедри и се стремите да се превърнете в най-добрите. Водени сте от най-високи амбиции и стандарти.

Дори и в най-простите неща търсите първоначалния ъгъл. Партньорите и колегите в работата може да ви смятат за труден характер, но на вас ви е най-трудно със самите себе си.

2. Вие сте човек, оригинален и с чувство за хумор

Тези качества могат да ви помогнат в бизнеса. Вие сте отговорни, вършите всичко със страст, човек който обича да се грижи за другите. Вярвате в честния труд и лесно поемате задължения. Имате добър характер. Осланяте се на доверието на хората.
Вие сте ярък, бърз и остроумен. Винаги имате нещо интересно да кажете.

3. Вие можете да мислите нестандартно

Може да се подчертае същността и изграждане на бизнес схема. Подробности за бизнес плановете оставяте за по-късно. Важна е идеята. Вие сте интелигентен и внимателен човек. Вие сте добър мислител. Вашите мисли и идеи са най-важното нещо. Може да мислите за своите теории и възгледи сами. Вие сте интроверт.

4. Оригиналното мислене може да ви помогне в бизнеса

Можете да го направите по-добре! Мъдри и философски, вие сте уникален по рода си човек. Около вас няма никой, който и леко да наподобява на вас. Вие сте интуитивни и малко странни. Но в това се крие потенциала за успех в работата и бизнеса! Вие често сте неразбрани и от това ви боли.

5. Класически и прости – Това са вашите приоритети в работата и бизнеса

Понякога работата, или бизнесът може да пострадат от това, и въпреки всичко сте стабилни и верни в изчисленията, които ви гарантират успех. Вие сте изправени пред известни трудности при работа или бизнес. Но не трябва да се обезсърчавате, просто трябва да продължавате напред. Уверени и доминиращи, вие сте доста независим човек.

6. Избор на картинката от отминали времена, най-вероятно сочи липса на стабилност

Носталгията по комунистическото минало не пречи на успехите ви в работата и бизнеса. Внимателни и чувствителни, лесно можете да изградите бизнес отношения с хората. Имате много приятели и искате да направите живота си по-добър. Имате топла и светла аура. Уважавате добрата и стабилна работа.

7. Вашият бизнес и вашите инвестиции трябва да са като кокошката, която снася златни яйца

Стабилност и оригиналност – приоритетите на целите си в бизнеса и работата. Щастливи и решителни, вие сте чувствителен и разбиращ човек. Често слушате внимателно и без да осъждате колегите си. Смятате, че всеки има свой собствен път в живота.

8. Доларите са остаряла работа, еврото-мъгливо бъдеще

Английският паунд – символ на стабилната, стара Англия. Инстинктът на стадото не е за вас. Не ви харесва всичко и сте в състояние да мислите извън кутията. Това трябва да бъде ключът към вашия успех в работата и бизнеса. Очарователни и енергични, често весел и позитивен човек.

9. Злато и долари – Знак за финансова стабилност.

Златото – валута в продължение на векове. Вие сте пълни с оптимизъм и човек с късмет. Вие избирате надеждност, срещу риск от необмислени действия. В бизнеса и работата последователно вървите напред, въпреки трудностите. Опитвате се да поддържате това качество. Вярвате, че животът е дар, а вие се опитате да направите колкото се може повече.

Източник: За жената

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.