img

Мистерията е разкрита – вижте кой актьор играе ролята на АЛФ!

/
/
/
1004 Views

Сериалът „Алф” е един от любимите сериали на милиони хора по света. Ако сте израснали през 90-те, няма начин да не сте го гледали. Всички помним Уили, Кейт, Лин, Браян, както и досадните съседи Ачмонек.От излизането на сериала до ден-днешен много хора си задават въпроса – АЛФ кукла ли е или истински човек. Първоначалните слухове гласяха, че извънземното е кукла, която се управлява на конци и заснемането на един епизод е било истински ужас за режисьорите и актьорите, тъй като отнемало адски много време.

В крайна сметка обаче, се оказа, че образът на АЛФ е изигран от човек, облечен в костюм, но озвучаван от друг актьор – Пол Фуксо. Човекът, който е влязъл в костюма на АЛФ се казва Михали Мезарос – Мичу (Mihaly Meszaros – Michu).

Мичу е унгарец по народност. Роден през 1939 година в Будапеща. Висок е едва 84 сантиментра, което го прави идеален за нуждите на продуцентите. Живее в САЩ, Калифорния от 1980 година. Снимал се е в няколко филма, последният, от който е Warlock: The Armageddon. Безспорно обаче, най-големият му успех, макар и в сянка, си остава изиграването на култовото извънземно АЛФ.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.