img

Михаил Преображенски: Възможни са конфликти между обществото и властта!

/
/
/
1059 Views

михаил преображенскиПрез следващите шест месеца обществото ще се тресе от скандали заради напрегнатия аспект на Юпитер и Сатурн. Двете планети, които влияят на процесите в икономиката в обществените дела, ще са в сряда в квадрат. Той ще е точен, когато ще наблюдаваме слънчево затъмнение в Риби.

Ако има напрегнати аспекти между планетите, когато дискът на Луната скрие Слънцето, тогава се активизира негативна програма, която поражда верига от нежелани последствия, но те зависят от индивидуалната натална карта (личния хороскоп), обяснява астрологът Михаил Преображенски в седмичната си прогноза за сайта pro-gnosis.ru, цитиран от „Флагман“.

Според руския феномен, заради квадрата Юпитер-Сатурн може да очакваме конфликти, свързани с управленческите структури и нереализираните обществени надежди. Затова през следващите шест месеца може да очакваме активизиране на конфликтите между обществото и властта, промяна в привичните системи и способи за управление, поемане на отговорност за грешките от миналото, както от управляващите, така и от обществени организации и отделни личности, добавя астрологът. Той предупреждава, че е възможно да се стигне до финансови и социални кризи в някои страни.

Заради напрегнатия аспект между Сатурн и Юпитер, както и слънчевото затъмнение, състоянието на биосферата ще е неблагоприятно през първите три дни от седмицата. Това се вижда и от диаграмата, която Преображенски е публикувал в pro-gnosis.ru.

В петък състоянието на биосферата ще се нормализира под влияние на благоприятната комбинация между Плутон и Юпитер. Последните дни от седмицата ще са подходящи за важни преговори, за провеждането на презентации, добавя астрологът. Според него, най-хубавият ден от седмицата ще е неделя.

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ

Понеделник, събота – за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Вторник, сряда, неделя – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Петък – за Овен, Рак, Везни и Козирог.

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ

Понеделник – за Рак, Дева, Козирог и Риби.

Вторник, сряда, четвъртък сутринта и неделя – за Овен, Лъв, Везни и Водолей.

Петък, събота – за Дева и Риби.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.