img

Медии скочиха на разследването на Слави срещу Валери Симеонов! Разкъсаха учиндолеца!

/
/
/
116 Views


Вчера Слави Трифонов се напъна да хвърли „бомба“, като обяви, че той и екипът му са направили невероятно „разследване“ за Валери Симеонов. Дългия дори предположи, че предаването му ще бъде спряно от Би Ти Ви, ама не му се получи.

Сигурно много му се ще на вече доказан сребролюбец като него да лапне неустойката от 10 млн. лв., ако му спрат шоуто, но за плоски изяви като въпросното „разследване“ не си струва телевизията да похарчи и лев.

Всеки неизкушен зрител остана втрещен от излъчения материал – злобно, а може би и поръчково заяждане без никакви факти, да не говорим за доказателства.

Учиндолеца показа как човечец със скрита камера обикаля заведенията в Малко Търново и кой държи мотела „Козият Рог“. Валери Симеонов, разбира се, но дотук няма никаква новина.

Самият лидер на НФСБ не е крил това, той неколкократно призна, че имотът е собственост на „СКАТ“ ООД. Това е отбелязано в регистрите, тайна няма. Няма и офшорки, които не плащат данъци в България – какъвто е случаят с фирмите на Слави Трифонов, например.

Размазаните лица от екрана заявиха: чували сме, че във въпросния мотел спят военни. Чували били и че служители на телевизия СКАТ работели там, чували били, че не се плащало добре.

Ако боравим със стилистиката на Трифонов и неговите „разследващи“, то много хора са чували, че самият водещ има афинитет към силния пол, чували са и че е спонсориран от босове от ъндърграунда, чували са че се плаща за разни услуги и материали в шоуто му…

На екрана показаха и някакъв дядо, който пък бил чувал, че една нощувка в хотела е около 70 лв., но не бил сигурен. И това се изтъква като…доказателство за обирането на държавата.

И гвоздеят на „разследването“ – жена, единствената, чието лице бе показано. Каква бе тази жена и от позицията на каква прави „разкритията си“ не стана ясно, но пък бе очевидно, че не харесва Симеонов и патриотите, та се оказа идеална за „анкетата“ на Трифонов.

Разговорът с нея противоречеше на всякаква нормална медийна практика – репортерът говореше повече от обекта си, като сам правеше констатации. Единственото, което каза въпросната жена е, че и тя била чувала – зимата карали войници към хотела. Не ги е виждала с очите, снимки няма, видео няма, доказателство няма.

Нищо повече от слухове. Това бе „разследването“ на учиндолеца и екипа му. Всеки сам може да си прави изводите кое е морално и кое не, и кога един материал е просто опит да се изпълни нечия поръчка.

Източник: ПИК

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.