img

Мъж „хакна“ любимия филм на приятелката си, за да ѝ предложи брак в киносалон (видео)

/
/
/
852 Views
Сподели с приятели

Мъж от Масачузетс накара приятелката си да се почувства като истинска принцеса, като преправи любимия ѝ филм „Спящата красавица“ на Дисни, излъчи го изненадващо в киносалон и ѝ предложи брак от екрана по време на прожекцията, пише UNILAD.

Лий Лоучър прекарал шест месеца, за да анимира себе си и своята любима на мястото на принц Филип и принцесата в известната сцена от филма „Спящата красавица“, когато събужда  Аврора с целувка. След това мъжът подготвил специална прожекция за своята приятелка, наемайки киносалон в Бруклин.

За да бъде моментът още по-вълнуващ той поканил всички техни роднини и приятели да бъдат „случайните зрители“ в залата.

Предложението за брак се случило в историческия театър „Corlidge Cornerge“. Романтичният жест бил заснет от всички близки, които присъстват, и споделен в мрежата.

На записа се вижда как докато двамата влюбени гледат филма, всички анимирани герои изведнъж започват да изглеждат подозрително познати на момичето. Вместо да целуне спящата красавица, неочаквано принцът подава на любимата си пръстен и намигва към камерата. След това анимираният герой хвърля кутийката с пръстена към камерата и той се появява в ръцете на Лий.

Романтичният мъж пада на колене и подава диаментеното бижу на своята приятелка. Когато чува аплодисментите и смеха на хората в салона, младата жена осъзнава, че това са нейните приятели и роднини. Лий задава най-важния въпрос, а неговата любима отговаря с категоричното „Да!“.

Видеоклипът от необичайното предложение за брак вече има близо 3,5 милиона гледания, а приказката на Лий и неговата приятелка – своя щастлив край!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.