img

Мартин Карбовски към властта: Пикая върху вас!

/
/
/
3064 Views
Сподели с приятели

Мартин Карбовски изригна срещу управлението на държавата, видя Е-новини!

Журналистът Мартин Карбовски е от малкото останали хора в гилдията, които открито въстават срещу властта и я критикуват. Направи го за пореден път, при това с доста нелицеприятни и дори обидни думи, пише Senzacia-bg.com.

Карбовски въстава срещу цялата тази свободия, която властва у нас. Той не приема за нормално гей двойки да отглеждат дете, циганите да се женят на 13 г. и липсата на справедлива съдебна система.

Мартин Карбовски
Мартин Карбовски бесен на властта

 

Тв водещият упреква управляващите заради вечното им оправдание с комунизма. Той твърди, че комунизмът няма нищо общо и трябва да спрат да се оправдават с него, защото истината е, че именно този „лош“ комунизъм ги е отгледал.

Според Карбовски българската нация умира и виновни за това са продажните ни политици. Вижте нагледно цялото му становище по темата!

В тези размирни времена, в които се намира българският народ, Мартин Карбовски смята, че единственото спасение на България е Румен Радев. Именно президентът е лицето, което може да промени ситуацията в страната, смята журналистът.

„Ген. Радев е единственият добър ход на БСП в последните години. Най-после случихме на президент, но президент, който отказва да стане политик.“, казва Карбовски в сайта си Lentata.com. „Хората копняха за достоен човек и го получиха. Очакваше се прегръдката от Банкя да го задуши, защото военният е свикнал да изпълнява команди. Радев обаче не се поддаде.“, продължава Карбовски.

Той е убеден, че настоящият президент на България е първият, който не е корумпиран и отказва да влезе в порочния кръг.

„Предупредиха го толкова пъти, подаваха му ръка, само и само да го превърнат в един от тях. Румен Радев обаче не пожела, не пожела да стане престъпник.“, споделя мнението си тв водещият.

Според него именно защото не са успели да го пречупят и да го превърнат в един от тях са започнали да вадят компроматите срещу него. Така се извадиха СРС-тата, в които стана ясно, че е назначил на работа бъдещата си съпруга не по установения ред. Макар прокуратурата да няма право да изкарва публично СРС-та, тя го направи.

След това започнаха ударите и срещу неговите съветници. Срещу самия Радев обаче нищо не могат да намерят.

Мартин Карбовски е на мнение, че президентът не иска да бъде политик. Той се разграничава от „десните“, но се опитва да не бъде и напълно „ляв“.

Според журналиста именно Румен Радев трябва да поведе народа, той трябва да бъде лицето на протестите, каквото беше в началото. Сега е моментът да покаже, че не е фигурант, смята Карбовски.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.