img

Майки, пазете се от тази жена! Обикаля парковете в София и се опитва да отвлича бебета!

/
/
/
1534 Views
Сподели с приятели
Майка разказа за истински кошмар, който е преживяла с детето си. Тя оставила момченцето си за секунди без надзор, когато се обърнала, видяла непозната жена да хваща детето за ръка и да го води към храстите.

“Здравейте, бих искала да споделя какво се случи днес с моя две годишен син в Южния парк. Бяхме на разходка и в някакъв момент аз седнах на пейката и го оставих да гони гълъбите наблизо и да тича в близост до мен. В един момент виждам жена на възраст около 50 години която идва, хваща го за ръката и тръгва да го извежда от парка през храстите, всичко става за секунди.

Аз разбира се за веднага изтичах до сина ми и го повиках. Тя се стресна много и ми каза: “Ваше ли е? Аз си мислех, че е сам. Едно колело щеше да го блъсне и аз го дръпнах.”

Нямаше никакво колело, аз бях на метър, два от сина си. Всичко това става на голямата алея над фонтана.

Явно трябва да го държа за ръка нон стоп и да бдя над него като орлица, за да е в безопасност. Внимавайте когато се разхождате там. Пиша описание на жената, за да знаете как изглежда и понеже доста майки ме попитаха:

Слаба, средна на ръст, прошарена коса вързана на къса опашка, с малка раница на гърба, мургава, невзрачна жена, чието присъствие повечето хора не биха забелязали”, пише Цвета Стопфорт във фейсбук групата “Майките на София”.

Оказва се, че това не е единичен случай. В коментарите си под темата и други майки описват същата жена и разказват подобни преживявания.

“Тази жена обикаля парковете и се опитва да краде деца. Ако някаде я видите пазете децата си. В рамките на два дни е видяна в Южния и Западния парк,да се опитва да отвлече деца… избира ги предимно до към 2-3 годишна възраст, без значение пола на детето”, разказва Лилия Николова, имаща подобни преживявания, която е успяла да заснеме нападателката.

От други коментари под темата става ясно, че вероятно се касае за жена с психични заболявания, на която детето й е било отнето като малко и сега тя търси начин да го замести, опитвайки се да отвлече някое друго.

Не е ясно защо до момента потърпевшите не са подали сигнал в полицията. Някои от тях дори предлагат сами да опитат да хванат жената, устройвайки й капан в парка.

Източник:blitz.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.