img

Майка ликвидира малкото си момиченце, за да го спаси от ИЗВЪНЗЕМНИ!

/
/
/
194 Views

Жена от източния американски щат Вирджиния застреля 6-годишната си дъщеря, за да я спаси от извънземните, съобщи „Ню Йорк поуст“, позовавайки се на разследващите по случая.

27-годишната Дарла Елизабет е настанена за лечение в психиатрична клиника, като по случая тече разследване. Все още не е ясно каква присъда ще наложи съдът във Вирджиния.

Американката убила малката си дъщеря, защото по думите й „била в опасност“ и извънземни искали да я отвлекат. Стреляла е с пистолета си, за да я спаси, изпращайки я в рая.

Освен това Дарла Елизабет твърдяла, че в тялото й има извънземни и иска да бъде избавена от тях. Повдигнати са й няколко обвинения, включително за убийство от първа степен.

Адвокатът й заяви, че майката не е разбирала какво прави, защото е психично болна и е действала под въздействието на наркотични вещества.

Силите за сигурност са й повдигнали и обвинения за притежание на огнестрелно оръжие, както и метамфетамин. Защитата й иска да докаже, че е психично болна.

Случаят шокира жителите на окръг Бат във Вирджиния. Убитото момиче на 6 години беше описано като „слънчево и красиво“ от познати на семейството.

Източник: Дунавмост

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.