img

Магическа таблица разкрива какво ви очаква през годината на Червената маймуна!

/
/
/
872 Views

Магическа таблицаПрез Година на Червената огнена маймуна човек би могъл да очаква всичко. Няма особен смисъл в събирането и трупането на вещи, или пък в планирането на живота. Влиянието на маймунката поставя всичко в движение.Желанията ще се изпълняват, но до голяма степен чрез лични и индивидуални усилия.

Политическите промени или революции няма да оставят следи през тази година. Това нахално животно е пълно с жизнерадост и любопитство.

Маймуната увеличава комуникация, хумора и остроумието, помага ни да се измъкнем сами от стресови състояния с благодат и лекота. Бизнесът процъфтява, както и безразсъдството, с което се поемат рискове.

Подарък на маймуната е способността й да ви разкрива възможности за намиране на нетрадиционни решения на стари проблеми.

Смелостта да бъдете различни, може да доведе до успех. Разговорите се водят с непринудуно, така че бъдете нащрек за измами. С толкоз много психическа сила при „превключването на каналите”, всеки има нужда да преосмисли своята фитнес програма, диети и здравословен план на хранене.

Ако нямате такива, категорично е нужно да започнете някаква форма на редовна физическа активност през тази година. Тялото е предназначено да се движи. Стресът трябва да се изгори с гимнастика, плуване, йога, водна аеробика, танци, бойни изкуства, отборни спортове, тенис или дълги разходки. Кога беше последният път, когато направихте някое от тези неща?

Дали тази година е добра за вас?

Какво ги очаква отделните китайски зодии под знака на Маймуната? Ще ви кажем, как хората, родени под другите знаци, ще се справят в годината на Маймуната. Тя като цяло е благоприятна година за Плъх, Вол, Дракон, Кон, Маймуна, Петел. Годината може да бъде трудна за Тигър, Змия, Свиня. Заекът трябва да пази своите финанси. Овцата да се грижи за здравето си.

Накратко

Невероятна година за Плъх, Дракон, Маймуна – носи чар и увереност. Нестабилна, но динамична! Положителна година за Коза, Заек и Вол – подобрение във всички области на живота. Напредък най-накрая! Вълнуваща година за Петел и Кон – подходящите ситуации изобилстват. Насладете се на стимулирането! Сложна година за Тигър, Змия, Свине, Кучета – обективността ще носи най-добри резултати.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.