img

Маг Мариела: Мийте очите си със светена вода против магии!

/
/
/
638 Views
Сподели с приятели

Маг Мариела е основател на първия лицензиран център за здравна диагностика, ясновидство, биоенерготерапия, корекция на карма и магия.

Повече от 25 години приема хора в София и Пловдив, а награди за способностите си е получавала и у нас, и в чужбина.

Маг Мариела казва, че прокобата не можем да изчистим сами от себе си, но пък можем да се предпазим от нея. „Ако видим пред вратата си необичайни неща като кости, конци, косми или пък има петна по вратата, не бива да пипаме с гола ръка. Вкарваме ръката си в найлонов плик и с него махаме подхвърлените неща, без да ги докосваме с ръка. Изхвърляме ги в течаща вода. При петна върху вратата, слагаме домакинска ръкавица, пръскаме със светена вода, чистим и пак пръскаме със светената вода. След това е желателно да се посети специалист.

Много хора се притесняват обаче напразно – казват ми, че са намерили козина или косми пред вратата си, без да си дават сметка, че те са на съседското куче. Важното е да се наблюдава дали подобни странни неща не са прекалено често пред вратата ни – ако ги има в няколко поредни дни, можем да се притесняваме“, казва ясновидката.

Тя съветва домът задължително да бъде осветен, но не от самите нас, както много хора правят, поръсвайки със светена вода и тамян.

„При освещаването са важни молитвите, защото всяка една от тях има силна енергия. Разбира се, трябва попът да е вярващ, а не да скъсява литургиите. Ако в дома е открито нещо, най-хубаво е да се чете Киприановата литургия и освен водосвет да се направи и маслосвет.

Винаги, ако щете за едно урочасване, трябва да си имате вода, с която да си измиете очите. Задължително го направете, ако денят ви е бил тежък или просто се чувствате зле или пък сте депресиран. Измивайки лицето си със светена вода, трябва да се прекръстите три пъти, да кажете „Отче наш“ и всичко ще се нареди“, обяснява маг Мариела.

Ясновидката е категорична, че има бум на магиите в последните няколко години у нас. „Факт е, че много хора обикалят по гробове, заравят някакви неща в тях с идеята да съсипят нечий живот или да разделят млади. Най-тъжното е, че тези хора не знаят, че те закопават самите себе си.

Енергията се връща върху този, който е направил магията, 12 пъти по-силно. 11 поколения напред започват да плащат: деца, внуци, правнуци са болни, бездетни, без семейства, с олигофрении. Всеки трябва да внимава какво прави и мисли, защото мисълта също е енергия и програма“, категорична е екстрасенската.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.