img

Made in BG: Баба и дядо принудени да продадат жилището си, заради произвола на Топлофикация!

/
/
/
825 Views

ДядоСемейство пенсионери от Пловдив са принудени да продадат жилището си, защото не могат да плащат огромните сметки за парно, въпреки че са се отказали от Топлофикация, съобщи бТВ.

В жилището няма ток, няма вода, всичко е спряно, спряно е и праното, но въпреки че е спряно, фактурата за последния месец е дълга няколко метра.   Желязко Димитров и Минка Димитрова напускат жилището си през 2009. „Това значи, че 7 години не живеем тук. Въпреки това сме коректни платци. Платихме 350 лева за адвокат, а за парно 269, 27 стотинки на 28 декември 2015“, заяви в сутрешния блок на бТВ Димитров. „Ако бяхме ги забавили да ги платим, господата щяха да ни начислят нова адвокатска консултация“, изтъкна мъжът.

„Нямам претенции, че разбирам от техните сметки, но в крайна сметка, г-да депутати, да плащаме 350 лева само адвокатска консултация… Защо лекарят, който прави консултация на 200 души на ден, взима 1 лев?“, запита възрастният мъж. Димитров е с два инсулта и живее заедно със съпругата в постоянен стрес какво ще се случи от тук нататък. Специалистите обаче все още не могат да дадат отговор как да се „разведем“ с топлото. Припомняме, преди време възрастна жена от София си продаде апартамента, защото също не успя да пребори сметките на Топлофикация.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.