img

Любо Нейков отново заби нож в гърба на Слави!

/
/
/
816 Views

Любо Нейков и СлавиСпоред близки до Любо Нейков, той от доста време се опитва да отмъкне Краси Радков от Слави и да го привлече в противниковия лагер.

Любо Нейков от доста време бил навит да вземе Краси Радков в „Комиците”. Той смятал, че благодарение на актьора може да щипне от аудиторията на Слави в съботната вечер, когато се излъчва собственото му шоу. Затова започнал да опипва почвата възможно ли е да прилъже Радков в екипа си и как точно да стане това.

Като начало Нейков привлече на своя страна съпругата на Краси – Станислава, която не може да се похвали с кой знае какви ангажименти. Шефът на „Дрийм Тийм” й даде малка роля в сериала „Столичани в повече”. По този начин той си осигури мощен съюзник в опита да привлече колегата си на своя страна.

Станислава нямала нищо против Краси да мине в лагера на Нейков, където ще има по-малко работа и повече време за нея. Известно е, че Слави не позволява на хората си никакъв личен живот и ги затрупва с ангажименти всяка вечер. Режимът при Любо Нейков бил по-лежерен, за да имат актьорите време да се изявяват и извън екипа, пише седмичник.

Говори се обаче, че ако Краси се съгласи да сключи договор с Нейков, няма да е заради свободното време, нито заради пари, тъй като Слави лесно би се навил да му вдигне заплатата, за да го задържи. Единственото, което може да го съблазни, е престижът от по-сериозните роли, които биха му дали.

На Краси вече започвало да му омръзва да бъде клоунът на Слави и мечтаел за истинска актьорска изява. Нейков от своя страна бил съгласен да му осигури ангажименти не само в „Комиците” и „Столичаните”, но и в някоя от театралните постановки, които продуцира. Компанията му, за разлика от тази на Трифонов, има амбиции и за сериозни телевизионни и кино продукции, където също може да се намери място за Радков.

Това обаче ще е нож в гърба на Дългия и окончателно ще съсипе отношенията му с Любо Нейков. Наскоро двамата стопиха ледовете около съвместната си работа по Детската Евровизия. Ако обаче Радков смени единия екип с другия, това означава нова война.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.