img

Луна: Аз съм жената от пророчествата, която ще спаси България!

/
/
/
692 Views
Сподели с приятели

Луна Йорданова Йорданова, по-известна само като Луна е българска попфолк певица. От известно време насам тя казва, че има намерение да се кандидатира за президент на България, защото хората я искат.

Какви са нейните намерения и как би осъществила промяната, за която говори разказва тя пред Lupa.bg

Луна, вярно ли е, че имате намерение да се кандидатирате за президент?

Да, намерение имам. Аз самата искам да разбира тази вълна от желание у хората аз да съм президент, е толкова всеобхватна. Самите хора разработват тази идея и тя датира от 2015 г. Това е феномен и му се радвам. Започнаха да ми се обаждат деца и техните родители от цяла България, които ме мотивират да се кандидатирам за президент. Това е чудесно, но има много юридически неща относно този процес,за които аз не съм наясно въобще, аз съм извън материята, извън матрицата. Трябват подписки, регистрации, такси, които се плащат. Това трябва да се направи. Хората изискват от мен, но кой реално ще го направи?
Луна погреба проекта на Слави Трифонов: Няма никакъв шанс, не може да се мери с мен

Щом хората го изискват от вас, значи то е във ваши ръце…

Може би е така, наистина. Колегите политици използват клишета и говорят неща, които те самите не разбират. Съвсем друго е да се каже нещо в дълбочина и то да се развие.

Казвате, че имаме нужда от промяна. Каква е тази промяна, какво трябва да се промени?

Ключовата дума е „обич“. Аз провокирах, аз размърдах човешкия организъм на вътрешно ниво. Дадох обич на хората и те ми връщат с цялата си любов, като ме поощряват да довърша започнатото. Ето това е базата на обединението, на това се базира промяната- на духовното, на чистата обич. Не съм видяла някой политик народът да го кара да стане такъв. Мен народът ме иска. Аз направих най-трудното- създадох името Луна Президент, но нямам нищо общо със схеми, с банкови сметки. Аз нямам пари. Трябва да си продам апартамента, за да спонсорирам кампанията си.

Нямам никой зад гърбя си, имам само Бог и хората. Хората, които в момента са във властта са мъртви души, те отблъскват, в тяха няма чиста енергия. Всичко е едно бърборене, промиване на мозъци, все неща, които вече нямат почва. Промяната това не съм аз, промяната сме ние, защото сме едно.Политиците ще ми правят спънки, но с помощта на хората вярвам, че ще успея. Не искам алчност, мен ме интересуват бедните хора. На мен материалното не ми трябва.

Тоест вие чувствате, че това да управлявате България е ваша мисия?

Да това е моята мисия, моят път, който ми е отреден. Неслучайно държа на своята свобода, не съм имала брак досега. Умишлено съм се пазила, изхождайки от това, че един ден аз ще съм ангажирана с народа. Нямам право да съм част от политическата класа. Тя е фалирала. От няколко години ми се говори за пророчества. Защото дори ме припознават в това пророчество на баба Ванга.

Имате предвид пророчеството, че когато жена застане начело на България, страната ни ще изплува и ще стане сила?

Именно. Аз съм тази жена и хората го знаят, но искат доказателства. Леля Мария, единствената приближена на Преподобна Стойна приживе ми го каза, че тази избрана жена съм аз и че това е моят път. Със смирение вървя по този път, усещам как някой ме канализира в него. Няма обърканост при мен. Иска ми се с Румен и Бойко да застанем пред телевизията и да си поговорим.

Аз няма да питам нищо, те ще ме питат. Аз ще говоря с хората. Те ме разпознават като президент. Даже на шега мислех да си сменя името в личната карта, да се казвам Луна Президент. Парите, които взех от ВИП Брадър инвестирах в клипа на песента Луна Президент- 40 000 лева. И той се оказа пророчески видеоклип.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.