img

Лили Иванова ще гушне 300 000 лв. от последният си спектакъл!

/
/
/
1116 Views

Лили ИвановаЛили Иванова за пореден път доказа, че не е от хората, които стоят със скръстени ръце, особено след като други са се опитали да я провалят. Навръх Нова година грандамата на българската поп музика остана без ангажимент заради провала на рекламирания като грандиозен концерт навръх 31 декември в НДК. Но само месец по-късно вече е в разгара на организацията за предстоящия си мега спектакъл, за който се твърди, че ще е последният й.

В крайна сметка концерт на Лили Иванова ще има – на 31 март в Националния дворец на културата, по покана на директора Мирослав Боршош. Билетите вече са в продажба, а по груба калкулация приходите от тях ще възлязат на около 300 000 лв. Ценните талончета започват от 40 лв. и стигат до 130, като някои от скъпчийските са в комбинация и с диск на певицата, чиято невероятна кариера надмина половин век.

Датата през март Лиленце Пиленце, както някои я наричат, не е избрала никак случайно, информират запознати с навиците й. Известно на малцина е, че примата подбира датите за концертите си след лична консултация с астролог. Също така винаги носи в чантата си плюшена играчка и малка икона, които й носят късмет

Вярва много в цифрите, астрологията и нумерологията.

Преди години Ванга предрича на Лили Иванова, че ще живее дълго и пее до края на дните си. Тайнствен композитор, неин приятел и астролог, чието име тя упорито крие, й прави хороскопи в началото на всеки месец, с които тя се съобразява стриктно. „Не вярвам на врачки, а само на хороскопи. Но не и на шарлатани. И не ходя всеки ден”, заяви тя. Астрологичните прогнози не показвали сериозни здравословни проблеми. Такава била и цялата кармична линия на живота на Лили, която продължава да се доверява на своя астролог.

„Имам си личен астролог. Той постоянно ме предупреждава за възможните неприятности или загуби. Неговите прогнози са изключително точни, убеждавала съм се неведнъж”, разкрива Лили.

Изглежда обаче, че за проваления новогодишен концерт певицата е пропуснала да се консултира с астролога си. Според официалната информация причината музикалната проява в навечерието на 2016 г., на която трябваше да участват още Васил Найденов, Азис, Миленита и Део, е слабата организация. И, както пише в сайта на фирмата – поради „нулев интерес”.

Според неофициална информация обаче именно за концерта на Лили интересът бил най-нисък, и то заради скъпите билети – от 400 лв., непосилни за много българи. В това може и да има доза истина, тъй като по традиция концертите на Лили Иванова предизвикват небивала еуфория и винаги пее през пълни сцени. За изявата си Иванова е трябвало да прибере хонорар от 100 000 лв.

Припомняме, че в скандала през декември тогава бе въвлечен и актьорът Стефан Рядков, който трябваше от името на компанията организатор „Пърпъл пойнт”, да звъни и уговаря певците за участие. А след това да бъде и водещ на събитието. Непосредствено преди празничната нощ, сайтът на фирмата пък бе спрян, а на адреса му излизаше краткото съобщение: „Поради практически нулевия интерес към събитието, организаторите обявяват отмяната му…”.

За да се гарантира този път препълнена зала, Лили драстично е снижила цените на билетите. В края на 2015 г. Лили Иванова представи елегантно колекционерско издание, наречено „Невероятно”. Много от песните в албума вероятно ще бъдат включени и в репертоара й за зала 1 на НДК.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.