img

Лили Иванова сама пожелала да разбере датата на смъртта си от българска нумероложка в САЩ

/
/
/
1016 Views
Сподели с приятели

Смъртта на великата пророчица Ванга, както и на астролога Иван Станчев, не са отказали Лили Иванова от вечното любопитство, свързано с бъдещето, научи Е-новини.

Наш репортер разбра, че Примата се съветва за всичко с известна нумероложка – българка на име Велина, която от години живее в САЩ.

Нашенката е прочута зад Океана, a точността в предсказванията била доказана във времето. Хонорарът на сънародничката ни е космически.

Сред клиентите й са редица холивудски звезди.

Известно е, че поплегендата е твърде суеверна. Приятел я е свързал с нумероложката от САЩ и от тогава тя не прави дори крачка, преди да се чуе и допита до новата си съветничка.Съвсем естествено един от често задаваните въпроси е свързан с продължителността на живота на звездата. Източници на „ШОУ”, близки до астроложката, издадоха, че Лили вече знае отговора. Велина е изчислила последната й дата, но я е съобщила единствено на нея.

Много хора не вярват в предсказания, още по-малко на нумерологията. Има ли истина в тези неща – никой не може да потвърди на 100%. Лили обаче обича да чува какво са й предначертали планетите.

Преди години покойният астролог Иван Станчев направи персонален хороскоп на примата. Тогава той й каза, че ще пее до 92 години и до самия си край ще раздава талант по сцената. Предсказанието на звездите не показвало никакви болести и тежки здравословни проблеми. Цялата кармична линия на живота на Лили предопределяла да е все здрава като канара.

„Вече не вярвам на врачки, шарлатани и „специалисти” а само на истински хороскопи”, казва в свое интервю Лили. Станчев често консултирал звездата, като тя няколко пъти си е поръчвала при него изготвянето на годишен хороскоп и всичко предсказано след това съвпадало. Освен това известен композитор и приятел на примата също й е правил хороскопи в миналото. С тях тя се е съобразявала много стриктно.

Източник: ludsport

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.