img

Лекари уверяват, че дете ще оздравее до дни, но бащата провери симптомите в мрежата и се разплака! (СНИМКИ)

/
/
/
586 Views
Дейзи, по-малката от двете сестри в семейството на 36-годишните Мелиса и Крис, винаги обичала разходките на свеж въздух.

Но в средата на есента през 2017 г. спряла да иска да се разхожда, пише Mirror. Още тогава родителите заподозрели, че нещо не е наред.
Лекарите пък твърдели, че това е само инфекция, и че детето ще се възстанови след няколко седмици. Самостоятелно проведено проучване на Крис  обаче се натъкнало на истинската шокираща диагноза.

„Пуснах в Гугъл симптомите и признаците, които бях открил при Дейзи – и осъзнах, че това е коварна смъртоносна болест. Но тогава все още се надявах на компетентността на лекарите …“, казва бащата на Дейзи Крис Сайърс

През ноември 2017 г. Дейзи най-сетне била хоспитализирана със сериозни усложнения.

Едва тогава серия от тестове показали остра лимфобластна левкемия, която се развива бързо и агресивно. Момичето било отведено в болницата „Кралица Виктория“ за преливане на кръв. Оттогава никога не напускала болницата.

„Опитваме се да подкрепим детето по време на болезненото му лечение, което трябва да премине през следващите две години. 7-годишната Попи, по-голямата ѝ сестра, се тревожи и притеснява за Дейзи „, споделя Крис Сайърс.

„Никога не съм мислил, че това ще се случи с моите деца. Дейзи остава силно момиче и смело търпи всички трудности „, казва майката на Дейзи Мелиса Сайърс.

Бащата на момичето ще проведе благотворителен маратон на 13 май 2018 г., за да събере някакви пари за предстоящото лечение на най-малката му дъщеря./Zdrave.to

15 1817

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.