img

Лейди Гага напомни за скандалната си личност с голо селфи!

/
/
/
870 Views

Фенове на Лейди Гага могат много отблизо да надзърнат във връзката й с Тейлър Кини. Двамата се съблякоха чисто голи за корицата на списание „Ви” и си направиха класическо селфи в огледалото за броя, който ще излезе през февруари.На изтеклата предварително снимка се вижда, че двамата са застанали в поза „току-що правихме секс”. По телата им се вижда боя и много бройни татуировки. Двамата са седнали на размазано платно за рисуване.

„Откакто се срещнахме, Тейлър постоянно рисува и боядисва върху мен. Преди години, когато тайно се срещахме в Сан Диего и се търкаляхме по пода на плажно бунгало, не носехме обувки. Той ми каза, че иска да правим любов върху платно, но по някаква причина никога не го направихме”, обяснява поп звездата в статията на списанието. „Така че когато го помолих да ми помогне с проект за събиране на пари и помощ за хората с умствени заболявания, той веднага ме върна към тази идея”, добавя тя.

Всички приходи от продажбата на списанието с голата корица ще влязат във фондацията й „Родени така”. Списанието ще се търгува по 50 долара парчето.

„Правихме любов на платно в Чикаго. Правихме любов насред хаоса. Говорихме за стрелбата. Правихме любов насред тероризма. И говорихме за това как сърцата на хората по света също страдат като гледат разрастването на насилието. Правихме любов насред насилието. В бурни времена ние се надяваме, че всеки на света ще види това и ще му бъде напомнено да обича диво, щедро, тотално, цветно, без страх и със сърце, изпълнено със състрадание”, казва още Лейди Гага.

Манекенът и бивш пожарникар от Чикаго Тейли Кини пък горещо похвали половинката си за участието й в хорър сериала „Зловеща семейна история” (“American Horror Story”).

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.