img

Лариса Ренар идва в България, за да учи жените как да правят свирки!

/
/
/
269 Views

Лариса РенарРуският еквивалент на Наталия Кобилкина – сексоложката Лариса Ренар, ще предаде интимния си опит в областта на оралната любов и у нас. Тя ще изнесе семинари в София и Варна. „Гуруто“ на женските тайни пристига на родна земя на 29 април, когато ще се състои нейната пресконференция в литературен клуб „Перото“ заедно с Кобилкина.На 21 и 22 май пък, заедно с Кобилкина ще изнесат ВИП-семинар „Бизнес по женски“, пише Телеграф. Лариса ще демонстрира завидни техники от креватната гимнастика, както и как участничките да имат успешен личен живот и да градят кариера. Ренар е най-известният женски треньор в русия. Автор е на бестселъри за жени, които са продадени в повече от 500 000 екземпляра по целия свят.

Ето част от нейните техники:

 „Дишане на матката“: практика за изпълване с енергия
Затваряте очи и се фокусирате вниманието си върху матката. Вдишвате с корема и си представяте как матката се разширява и изпълва с енергия, като на издишване свивате интимните мускули. Правите 10-15 такива цикъла и си представяте как енергията на земята влиза в стъпалата ви, издига се до матката и на издишване я изпълва. Правите още 15 вдишвания и издишвания – докато не почувствате горещина в долната част на корема и леко пулсиране на матката. И с всеки удар си представяте как пространството на матката се разширява, става все по-голямо и по-голямо. Отначало пространството се увеличава до размерите на стаята, след това до размерите на града, след това до размерите на страната, планетата – и накрая – до размерите на Вселената. И вие се реете в това пространство, наслаждавайки се на величествеността и съвършенството му. Чувствате вечната пулсация на Вселената, пулсация, раждаща нови светове: вдишване и издишване – вечното пулсиране на живота.

След като се насладите на това състояние, започвате да свивате своето пространство до размерите на планетата, след това до размерите на страната, града, стаята – и ето, вече чувствате как пространството се свива до размерите на матката. Мислено благодарите на пространството и отваряте очи.

Ако изпълнявате тази практика поне в продължение на една седмица, вече започвате да забелязвате първите резултати, но за да накарате света да се върти около вас и да бъдете уверена, че можете да привлечете в живота си този, за когото мечтаете, започнете да правите


Женска фуния за привличане

Фунията се прави за изпълване с енергия или за привличане на мъже и благоприятни събития. На вдишване вдигаме ръцете отстрани нагоре и влизаме в енергийния поток, съединявайки длани над главата. Издишваме през устата, издишвайки всичко негативно. На вдишване през носа отново отпускаме ръцете до нивото на гърдите. Задържаме дишането, като обръщаме ръце надолу и ги отпускаме до нивото на центъра на страстта той се намира четири пръста по-ниско от пъпа), фокусираме енергията, като разтваряме длани и съединяваме пръстите, сякаш образувайки триъгълник около този център.

Издишваме и отваряме фунията, като вдигаме ръце нагоре, леко сгъваме лактите, пръстите са съединени, центъра на дланите е насочен нагоре. И започваме да правим обръщания по часовниковата стрелка (надясно), дишането е свободно, не мислим за нищо особено, позволяваме на мислите да текат свободно.

Като завършим практиката, затваряме пространството, като слагаме ръцете с длани една върху друга, дясната длан отгоре, върху долната част на корема. Благодарим на пространството: „Правя това за благо – мое и на цялата Вселена“. Фунията се изпълнява всеки ден в продължение на 21 дена.

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.