img

Lamborghini ще представят нов суперавтомобил в Женева 2016!

/
/
/
774 Views

ЛамборгиниLamborghini потвърди, че ще пусне лимитирана версия на изложението в Женева по случай 100-годишнината от рождението на основателя на марката Феруцио Ламборджини. Той е роден на 28 април 1916. Настоящият ръководител на бранда Стефан Винкелман потвърди, че ще представи микс от автомобил, пригоден за пътя и прототипен вариант с нови технологии, съобщава cars.bg.

Модификацията ще наследи версиите Sesto Elemento, Aventador J и Reventon. По думи на компанията това ще е най-развитият им автомобил от технологична гледна точка и ще предлага нови двигатели, леко купе, аеродинамични панели и динамичен контрол на окачването.

„За нас свързаността е изключително важен фактор за развитието ни, най-вече в Urus, тъй като подобни системи ще улеснят всекидневната работа и задълженията в офиса“, разказа Винкелман.

Предстоящата 2016 бележи и 50-годишнината от появата на Lamborghini Miura. Моделът бе представен през 1966, като марката показа специален концепт по случай 40-годишния юбилей през 2006. Според Autocar новият модел може да запълни и тази ниша, чествайки две събития едновременно.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.