img

Кучешки живот, нечовешко страдание и ужасна смърт на 78-г. жена, която делеше 6 кв. м. с двете си дъщери в оранжерия

/
/
/
5153 Views
Сподели с приятели
Нелепа трагедия разтърси вчера Петрич. 78-годишна жена издъхна, погълната от пламъци в “дома”, в който живее с двете си дъщери.

Пожар изпепели “къщата” на трите жени и никои не успя да спаси овъглената, болна и стара Венета, която издъхна в нечовешки мъки.

Огледът на “произшествието”, потресе огнеборци и полицаи. Домът на трите жени е оранжерия, направена от парцали и найлон. На 6 квадратни метра живеели майка и двете и дъщери. Спели на легло, направено от стари одеяла и дъски, събирани в кофите за смет.

Завчера при 32 градуса в Петрич, жените запалили печката си, за да се греят под найлоните, адска жега, истински мор. Нямали ток и използвали свещ, за да светят. Именно свещта е запалила пожара. Страховити пламъци погълнали дома им от 6 квадрата, топящите се найлони буквално “стопили” възрастната Венета, капели върху тялото и лицето ѝ..

Нечовешко страдание, адски мъки, е преживяла старата жена, пред очите на дъщерите и, които успели да излязат, но не могли да направят нищо за майка си. Оранжерията им изгоряла за броени минути. Пълен ад! Невиждана трагедия, разтърсила Петрич. Вчера, репортерът ни Анита Георгиева отиде на място. От къщурката на жените бе останала само купчина желязо от коловете, с които изградили “постройката”.

Дъщерята Венета обясни, че майка ѝ била болна, не можела да се движи и затова не успели да я спасят. Жената изрече страшни думи “Майка ни се изпече, от свещта, с която си светим, за да идем до тоалетна”. И всичко това в Петрич, в града, където около дома на жените има съседи. Нищо не чули, не видели, не успели да помогнат.

Вчера бяха шокирани от случилото се и цъкаха с език. Говорят, че преди време общината искала да настани трите жени в социално жилище, но те отказали. Двете дъщери били странни и харесвали дома си.. Преживявали някак си. Огледът на експертите приключи. Няма виновни. Жестока трагедия, заради човешка небрежност, запалена печка, запалена свещ и една ужасна смърт, след кучешки живот. И всичко това в 21-ви век в една Европейска България…

Вижте ВИДЕОТО ТУК

Петя Петрова

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.