img

Кошлуков към Плевнелиев: Какво се бориш с Путин срещу комунизма, като назначаваш Близнашки за премиер?

/
/
/
1158 Views
Сподели с приятели
Емил Кошлуков
Емил Кошлуков разкритикува Плевнелиев

Само преди броени минути, Емил Кошлуков направи на пух и прах президента Росен Плевнелиев. Повод за неговите коментари в предаването му „Факторът Кошлуков“, бе наболялата тема в последните дни за изказването на държавният глава пред в. „Индипендънт“, че Русия води хибридна война на Балканите.

Кошлуков разкритикува остро Плевнелиев, че се опитва да се прави на антикомунист пред света, а самият той назначи за служебен премиер Георги Близнашки, които не веднъж е заявявал, че е комунист и следва тази идеология. Разбира се, самият Плевнлиев също няма ясно изразена дясна позиция, а да не говорим за човека, който го издигна за президент – Бойко Борисов.

Емил Кошлуков, който е лежал над 3 години в затвора затова, че е разказал виц за Тодор Живков и е бил обявен за дисидент и враг на държавата. Той посъветва Росен Плевнелиев, да не прави гръмки изказвания и да не се опитва да променя политиката на световно ниво, а да гледа България, където назначава комунисти, докато се прави на борец срещу комунизма.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.