img

Кои са най-лошите места за се*с?

/
/
/
911 Views

Неподходящи местаЗа диверсификация на се*суалните си изживявания ние търсим различни места, но много от тях не са много подходящи за тази цел.

За да ви прeдпазим от неприятности, ето и пътеводител на антисе*с терените.

В офиса

Това място е популярен сек*фетиш и фантазии. Те за правене на любов в него често ни налитат. Но иначе това място е ужасно за тази цел. Най-напред, голяма е вероятността да бъдете засечени, а значи веднъж завинаги да си опетните деловата репутация. Второ, такова помещение винаги напомня за работа, дневен график, делова рутина, предстоящи задачи, а значи отвлича от романтиката. Докато играта тече, без да искаш погледът ти попадне на дневното разписание или пък ръката ти опре в купища документи и тогава вместо наслада потъваш в прехвърляния колко още работа имаш да свълшиш до края на дена, на седмица, на месеца, на годината. Ще остане ли място за оргазъм на такова място?

В дома на родителите

Тук се*сът се получава твърде експериментален. Все пак всеки момент майка ти може да се провикне от кухнята да си изпиеш чая или пък да те попита нещо. Дори двамата отдавна да сте семейство и да сте във възраст, в която може да правите легитимен се*с съгласно законови и прочие основания, едва ли бихте искали в стаята ви да влезе някой от родителите, докато сте отдолу, отгоре или отстрани. Така че се*сът в родителското жилище носи повече нерви отколкото удоволствие.

На плаж в мюсюлманска държава

Колкото и привлекателни и еротични да ви изглеждат тези плажове, да речем Малдивите, струва си да проявявате уважение към обичаите на страната, на която гостувате. Дори еротични фотосесии, които иначе вдъхновяват за се*суални подвизи, крият риск от съдебни битки, задето не уважавате обичаите и традициите на страната домакин. Това едва ли ще е полза за вас и любимия ви.

В тоалетната на нощния клуб

На филм се*сът в тоалетната на нощен клуб обикновено изглежда красив и особено страстен. В живота обаче далеч не е така. Малко е мястото, тясно е, задушно, мръсно… Изборът на пози е ограничен. Цигареният дим и ревът на музиката едва ли са подходящи. Наскоро пък се появи видео на двойка, заснета как прави се*с на такъв терен. Е, онези, които предпочитат бързия се*с, може и да им хареса. И все пак предназначението на една тоалетна е съвсем друго.

В пробната на магазина 

И тук се*сът не е за препоръчване. Едва ли ще искате да бъдете прекъснати в най-важния или един от най-интересните моменти. И едва ли искате да стане персона нон грата в магазина, от който обикновено пазарувате.

В асансьора

Той пък предизвиква не толкова желание колкото клаустрофобия. А освен това често ги бъркат с тоалетни. Пък и не във всички градове има небостъргачи, за да успеете да се изкачите до най-горния етаж на пълноценния се*с. А какво ще правите, ако „кутията“ спира често на етажите. Вместо където трябва, ръката ви ще бъде върху таблото с бутоните.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.