img

Ким Чен Ун извади поредния коз на Северна Корея във войната срещу света! Страшно става!

/
/
/
97 Views


Нов вид въоръжени сили е показал лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун. На военния парад в Пхенян, който бе проведен на 15 април (ВИЖТЕ В „ОЩЕ ПО ТЕМАТА“), за първи път дефилираха подразделения на специални тактически войски, които са развитие на познатите ни и от други армии специални сили, които са познати още и като „барети” или” тюлени”, съобщи южнокорейската агенция „Рьонхап”.

Според военни експерти, това са нов вид въоръжени сили. Те имат собствена структура, в която влизат сухопътни, военно-морски, военно-въздушни и стратегически войски. Нито една армия в света няма разгърнати толкова пълноценно спецчасти.

На парада севернокорейските спецчасти се опявиха в слънцезащитни очила, с прибори за нощно виждане на каските, маскирани за битки в джунглата. Видимото им въоръжение се състои от нов вид гранатомети, произведени на основата на руския автомат „Калашников”.

При военни действия тези части ще могат да изпълняват не само специални задачи като десант в тила на врага и унищожаване на неговия команден състав, но и общовойскови задачи като пробив на укрепена линия и унищожаване на опорни пунктове на вражеска армия. Това изглежда е последното нововъведение на военните стратези на Ким Чен-ун и неговият коз при евентуална сухопътна война със съседите от Южна Корея.

Източник: ПИК

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.