img

Като малка я обиждаха и я наричаха скункс, но сега ТЯ е топ-модел и всички ѝ завиждат (снимки)

/
/
/
1023 Views
Сподели с приятели
Децата могат да бъдат много жестоки, особено към онези, които се отличават от тях.

От ранни години Ребека Хекард е изпитала тотална неувереност в себе си заради подигравките на своите връстници. Ребека се родила с рядко състояние лейкодерм, заради което имала бял кичур от коси и бели петна по кожата. Заради белите коси на главата на детето то било наричано скункс. Момичето обаче успяло да преодолее този труден момент в живота си и да стане модел, доказвайки, че красивите лебеди растат като грозни патета не само в приказките.

Така Ребека е изглеждала като дете  

Дълго време момичето се притеснявало и от белите петна, които тя криела под дебели слоеве грим.


„От 6 до 20 години аз много се притесняват, когато сочеха с пръст петната по мен. Молих да ме заведат на лекар и той да ги изреже, но уви, нищо не можеше да се направи. Помня как за първи път използвах грим, за да скрия петното на челото си“, разказва Ребека.

Миналата година Ребека за първи път облякла бански и за нейно учудване хората не се разбягали от ужас, никой не я обидил. Всичко си било просто нормално.  


„Беше прекрасен момент. Глътка свеж въздух. Чувствах се свободна“, споделя Ребека.  От онзи момент, увереността на Ребека просто полетяла към звездите.

Момичето започнало да носи къси гащички и поли, да се снима в Инстаграм.  


„Когато се върнах в Маями започнах да работя по излизането ми от черупката. Бях убедена, че трябва да обличам по-често по-разголващи дрехи. Тази година станах по-щастлива, по-отворена и смела. Получих толкова любов и без никакви негативи. Беше невероятно“, споделя тя.

Сега Ребека е професионален модел, която с гордост показва онова, за което в миналото са я дразнили.  


„Изразявам себе си в света на модата. Чувствам се красива, дори когато показвам своите крака, което не бе доста хубав момент за мен в миналото. Сега започвам да се чувствам красива по-бързо, отколкото да почувствам страх. Сега мога да вляза в стая, пълна с красиви момичета, и аз да се чувствам красива“, разказва още Ребека.

Младата моделка се надява, че нейната история ще помогне и на другите хора да се преборят със страховете за своята външност.  Тя дори планира да напише книга.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.