img

Капка Георгиева: Ванга каза, че Третата световна война ще започне от Сирия или Афганистан!

/
/
/
701 Views

Капка ГеоргиеваБроени дни преди новата година три континента осъмнаха със стряскащ прочит на Ванга – че от 2016 г. Европа вече няма да е същата, ще бъде завладяна от мюсюлманите и Рим ще стане столица на новия халифат. Препечатана от таблоиди като „Ню Йорк Поуст” и британския „Индипендънт”, историята стана една от най-четените през изминалата седмица. Журналистката Капка Георгиева е един от изследователите на Ванга. Според нея няма как изведнъж да пламне такъв интерес към нея.

„И моята книга започва точно с една апокалиптична картина, която Ванга предсказва, че ще се случи някъде между 2015-2020 г. Тя е свързана с трета световна война, изпускане на вирус от лаборатория. Ванга казва, че вижда хората да се влачат като охлюви. Тя вижда една група от оцелели хора, които могат отново да започнат и да развият Земята”, разказа по Нова тв Капка Георгиева.

„Ванга казва, че войната ще започне от Сирия и Афганистан. Казва, че вижда терористични групи и много смърт, „здрав мъж се топи като масло”, „Земята се тресе”, „огън ще има, цял град гори”. Ванга дори е предсказала атентатите в Париж”, коментира още журналистката.

Пророчицата определя 2016-а като годината на големия конфликт между великите сили, допълни тя.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.