img

Кандидат-президента Луна тотално изтрещя: Кълне фенове на турски!

/
/
/
948 Views

ЛунаМераклийката да оглави нацията – Луна, загуби безвъзвратно няколко свои потенциални гласоподаватели. Високомерието на чалга звездата, която реанимира кариерата си и излезе от нафталина благодарение на „ВИП брадър”, стигна дотам да кълне собствените си почитатели.

Преди няколко дни Луна се е развихрила в един от столичните молове. Там тя била фокусирана от група чалга меломани. Те решили да се възползват от близката си среща с ВИП шуменката. Втурнали се към нея и я обградили за снимки. „Ама я моля ви се, аз съм в траур, а вие ме занимавате със снимки”, сопнала се с цяло гърло кралската особа.

В интерес на истината последното е факт. Съвсем наскоро Луна бе сполетяна от лична драма. Неочаквано тя се раздели завинаги с майка си Йорданка.

Възрастната жена се спомина от сърдечен удар преди има-няма две седмици.

Афектирана от изпадналите в еуфория около нея почитатели, почернената певица им се разкрещяла, че за 20 години нищо не била получила от тях. Черпела ги, а те от своя страна и една стотинка не й дали, разказаха за народното издание очевидци на грозната картина.

Опарените фенове твърдят, че Луна отправила към тях турски клетви. „Рано или късно на всички родителите ни ще умрат, не е нужно да ги кълне предварително. Може ли по време на траур, както твърди тя, да ходи по молове. То е ясно, че всеки втори ще я разпознае. Нормално е да поискат хората да се снимат с нея, обръщат се и я гледат. Това ли е траурът й?”, питат се почитателите на изпълнителката на „Бягайте крачета”.

Свидели на скандалната изцепка описват падащата звезда или луна с деградирало поведение и отчайващ външен вид, който наподобявал „сушена слива”.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.