img

Какво вещае 2016-а година според китайския хороскоп?

/
/
/
1006 Views

Китайски хороскопПрез Година на Червената огнена маймуна човек може да очаква всичко. Няма особен смисъл в събирането и трупането на вещи, или пък в планирането на живота. Влиянието на маймунката поставя всичко в движение. Желанията ще се изпълнят, но до голяма степен чрез лични и индивидуални усилия. Политически промени или революции няма да оставят следи през тази година.

Това нахално животно е пълно с жизнерадост и любопитство. Маймуната увеличава комуникация, хумора и остроумието, помага ни да се измъкне сами от стресови състояния с благодат и лекота. Бизнесът процъфтява, както и лекотата, с която се поемат рисковете. Подарък на маймуната е способността й да ви предлага възможностите за намиране на нетрадиционни решения на стари проблеми. Смелостта да бъдете различен, може да доведе до успех.

Разговорите се водят с лекота, така че бъдете нащрек за измами. С толкова много психическа енергия при превключването на каналите, всеки има нужда да преосмисли своята фитнес програма, диети и здравословен план на хранене. Ако нямате такъв, вие определено трябва да започнете някаква форма на редовна физическа активност през тази година. Тялото е предназначено да се движи.Стресът трябва да се изгори, като отидете на фитнес, плуване, йога, водна аеробика, танци, бойни изкуства, отборни спортове, тенис или дълги разходки. Кога беше последният път, когато направихте някое от тези неща?

Китайски хороскоп за 2016

Резюме: Дали тази година е добра за вас?
Какво ги очаква отделните китайски зодии в годината на Маймуната?
Ще ви кажем, как хората, родени под другите знаци, ще се справят в годината на Маймуната. Това е като цяло благоприятна година за плъхове, волове, дракони, коне, маймуни, петли и кучета. Годината може да бъде трудна за тигри, змии, кучета и свине. Зайците трябва да пазят своите финанси. Овцете трябва да се грижат за здравето си.

Невероятна година за: Плъхове, Дракони, Маймуни- носи чар и увереност. Нестабилна, но динамична!
Положителна година за: Коза, Заек и, Вол – подобрение във всички области на живота. Напредък най-накрая!

Вълнуваща година за: Петел, Кон- подходящите ситуации изобилстват. Насладете се на стимулацията!
Сложна година за: Тигър, Змия, Свине, Кучета – обективността ще носи най-добри резултати.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.