img

Какви са особеностите в се*са при жените над 40 години?

/
/
/
524 Views

Жени над 40Американски специалисти твърдят, че най-голямо удоволствие от секса жените започват да получават когато навършат 40 години. Причините за това не са една или две, смятат сексолозите.

Според техните анкети, след като прекрачат отвъд 40, жените спират да изпитват комплекси от особеностите на тялото си. Те повече не се смущават от излишните килограми или от недостатъците на фигурата си. Ето защо те най-сетне могат да се отпуснат напълно и да гребат от удоволствието в леглото с пълни шепи. Това твърдят 65 % от анкетираните жени.

Същевременно те спират да изпитват някакви заблуди и илюзии по отношение на мъжете и предпочитат да бъдат пределно откровени. Изследването е установило, че жените 40+ по-рядко симулират оргазъм (едва 37% сега при 55% на младини).

Прекрасните зрели дами вече знаят как да си доставят удоволствие и умело ръководят партньора в креватните упражнения. Това са споделили 77% от запитаните жени.

70% от жените, участвали в допитването, откровено са разказали, че сега се чувстват много по-уверени в секса, в сравнение с времето, когато са били на 20 години.

По думите на сексолозите след 40 години жената започва да разбира, че младостта й приключва и прави всичко възможно, за да се почувства отново привлекателна, сексуална и да се хареса на партньора си.

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.