img

Какви проблеми създават големите дупета?

/
/
/
1937 Views
Сподели с приятели

Ники МинажПо родните ширини не си падаме особено по големите баници от африкански тип, но все пак има достатъчно мъжаги, които предпочитат дупето да е малко по-сочно и да не се събира в двете му шепи. Така или иначе, мацките с големи дупета имат своите притеснения, като всяка друга жена, пише Трафикнюз бг.

  1. Проблеми със симетрията – Всички знаем, че голямото дупе си отива с големи ци*и, но за жалост няма пълно щастие. Е, има, но е рядкост. Жените с големи багажници, прекалено рядко са надарени и в гръдната обиколка.
  2. Дрехите – Както и да изглежда една жена, винаги има проблем с дрехите, ако ще да е манекенка на Victoria’s Secret. При големите дупета проблемите са, че често трябва да се скъсяват панталоните, за да може в ханша да е ОК и в същото време да не се влачат по пътя.
  3. Клиновете – Клиновете са едни магически дрешки, които имат функцията да привличат мъжките погледи, като с магнит. Хубавият и сочен тупан е поне 40-50% по-привлекателен, когато е опакован в клин, но границата е тънка, защото 2 сантиметра отгоре могат да са критични за обратния ефект.
  4. Домашните любимци – Мда, кучетата и котките обичат да си лягат на меко, а какво по-меко от възпълното дупе…
  5. Бельото – Аз лично рядко съм виждал бельо, което да отива на голям гъз. Винаги нещо не е както трябва и затова най-добре е гащите да си стоят в шкафа в такъв случай.
  6. Подсвиркванията – Мъжете много обичаме да оглеждаме мацките по улицата и най-вече дупетата им. Не, че не харесваме ци*ите, а просто с дупето почти сигурно се избягва неудобния очен контакт, който ни пречи да си излеем простотията, която сме натрупали през деня на строежа. Това все пак се оказва проблем за жените.
  7. Седалките и столовете – Малките дупани много често пестят място и позволяват да се съберете по-голяма група на пейката в градската градина. Лошото е, когато задните ти бузи са по-големички и на пейка за четирима се събирате ти и максимум двама слабички.
  8. Копчетата – Същото е и при ризите, когато шкембето е голямо. Дупето е причината при жените да се късат копчетата и да се отварят циповете. За наше щастие и тяхно нещастие.
  9. Разпознаването – Колко често ви се е случвало да не помните, че сте се запознавали с дадено момиче, докато не го огледате отзад? На мен лично доста често. Когато дупенцето е голямо, тогава идентификацията може да е по-точна от пръстов отпечатък.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.