img

Как да развалим черна магия?

/
/
/
819 Views

черна магияМорската сол успешно се използва за премахване на магии. Ритуалът се изпълнява по време на намаляваща Луна. Може да изпълните ритуала както за себе си, така и за ваш близък. Но за да подейства върху него, той трябва да присъства на ритуала, или да направите ритуала над негова снимка.

Купете един пакет морска сол, отворете го и изсипете една шепа морска сол върху тиган, за да я загреете леко. Прочетете един път молитвата „Отче наш”.

След като солта се нагрее малко, кажете следните думи: „Свещена сол, вземи магията от … – тук се казва името на човека – и я предай на водата”. След това горещата сол се изсипва в плоска чиния и се слага пред човека, от когото се премахва магията, или пред неговата снимка.

В продължение на седем дни този ритуал трябва да се повтаря по веднъж на ден. На осмия ден солта се изсипва в река. По този начин магията ще бъде премахната.

Можете да премахнете магията и с кандилце. Необходимо ви е чисто кандилце, в което трябва да налеете олио, да запалите фитила и да прочетете един път молитвата „Отче наш”.

След това трябва да кажете следните думи: „Както гори пламъкът, така да се озари и животът на …– тук се казва името на човека, на когото е направена магия”. Поддържайте огъня в кандилцето седем дни. Ако се случи така, че той да угасне, ритуалът трябва да се започне наново.

Най-добре действа комбинацията на сол и на кандилце. Това се използва за силни магии.

Магия може да се премахне и с помощта на кристална ваза. Ритуалът се изпълнява преди лягане. Необходима ви е снимка – ваша или на човека, на когото е направена магия. Ако снимката не е гланцирана, ламинирайте я предварително, защото ще стои във водата. Вазата се измива, налива се вода в нея, като над водата се изговарят следните думи: „Нека водата изчисти всичко зло от … – тук се казва името на човека, на когото е направена магия”. Снимката се пуска във водата и се оставя за цяла нощ.

На сутринта снимката се поставя върху бял лист и се оставя да съхне, а водата се излива в канала. Вазата се измива добре, а ритуалът се повтаря още веднъж на следващата вечер

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.