img

Как да прогнозираме на футболни мачове?

/
/
/
234 Views

За да прогнозирате точно футболни мачове, не разчитайте на късмет, прегледайте статистиките и аналитичните данни

Въпреки това, няма магически трикове, с които да познаете изхода на даден мач. Използвайки статистика и математика в мачовете, можете да увеличите шансовете си за победа.

ПРЕДИМСТВО НА ДОМАШНИЯ ТЕРЕН

Според статистиката отборът с предимство на домакинството се представя много по-добре.
Домакинството може да помогне за спечелване на мач дори срещу по-силни отбори. Има много причини за това! Например, феновете на домашния терен са много повече от феновете на гостуващия отбор.

ПРОУЧВАНЕ НА КАЛЕНДАРА НА ОТБОРА

Преди да направите футболна прогноза, уверете се, че разполагате с жизненоважна информация кои играчи са контузени или са излезли в почивка, за да играят мачовете на своя национален отбор.

Също така, обърнете внимание на тези, които наскоро са играли мачове за своите нации и са уморени поради дългите полети. Например, играч, идващ от Кения в Англия ден преди конкретен мач, може да повлияе негативно на резултатите.

Друг сценарий е, когато даден отбор се състезава в множество състезания, възниква необходимост от почивка на ключовите играчи. Също така, ако най-добрият нападател на въпросния отбор има контузия, ще бъдат отбелязани малко голове.

ОПОЗНАЙТЕ МОРАЛА НА КЛУБА

Не забравяйте, че един отбор е толкова силен, колкото е силно най-слабото му звено. Ето защо трябва да проверите кой ще играе в мача, преди да направите своята прогноза. Това е жизненоважен елемент, който трябва да вземете предвид, ако искате да имате точни футболни прогнози.

Неща като липсата на отборен дух и така нататък могат да показват слаби резултати. Ако треньорът и играчите нямат споразумения, тогава дори и най-скъпият клуб не може да даде всичко от себе си.

БЪДЕТЕ АКТУАЛНИ С ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ЗА ОТБОРИТЕ

Интернет сега е кошер за информация и всички социални медийни платформи са източник на информация. Scorebet24 e вашият изчерпателен източник на информация.

Футболисти от двете страни често могат да говорят за мача. От техните публикации можете да получите ценни подробности за клубната атмосфера и други неща, които могат да бъдат в полза на въпросния отбор.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.