img

Как да изберете своя първи чифт дървени очила?

/
/
/
224 Views
Сподели с приятели

Според различни проучвания, хората сменят своите слънчеви очила средно на всеки 3 години. Ако точно в този момент пред вас стои дилемата дали да си купите дървени очила и ако да, какви да бъдат те, то на правилното място сте, защото тук ще си говорим за избора на първите.

За повечето от вас този тип аксесоари са един изцяло нов свят и предполагаме, че дълго време сте си мислили за това дали има с какво да ги носите, как точно ще се впише нещо толкова нестандартно във вашия гардероб и т.н. Но спокойно можете да кажете “Чао!” на всичките си съмнения, защото не само, че дървените очила ще се превърнат във ваши абсолютни любимци, но и сами ще се убедите в това колко функционални могат да бъдат те.

Всичко това – ако подберете правилния за себе си чифт. За тази цел ще ви дадем някои основни насоки, които да следвате при покупката, защото няма нищо по-важно от доволните клиенти.

Дървените очила – модерният начин да изразите себе си

Това, с което ще започнем, определено изисква особено внимание. Дървеният материал не променя концепцията за слънчевите очила, но определено, слагайки си дървени очила, усещането е доста различно и съответно и визията, която ще видите в огледалото, не е същата. Затова не се притеснявайте да пробвате различни модели, да гледате дълго снимки в интернет и да се консултирате – няма нищо лошо в това да се подсигурите, че взимате правилното решение.

Фактът, че е използвано дърво за изработката на рамката, по никакъв начин не променя формата, т.е. вие можете да избирате сред огромното разнообразие от най-различни модели, които са ви познати. Формата на очилата е изцяло по ваш вкус. Но за да ви подхождат дървените очила, то те трябва да са съобразени със структурата на вашето лице. В допълнение към това, цветът на рамката се избира така, че да си подхожда с косата и тена на лицето ви. Неслучайно не съществува универсален чифт, който да подхожда на всички хора.

Слънчевите очила винаги са били много повече от просто обикновен аксесоар. Това важи с още по-голяма сила за дървените очила, които са чудесен акцент за всяка визия. Някои от вас ще кажат, че са по-скъпи от стандартните очила, но това вече не е вярно. Благодарение на голямата конкуренция, може да се открият и много евтини дървени очила, най-вече в онлайн магазините.

Най-важното е, че дървените очила имат потенциала да освежат и най-семплия аутфит, без да бъдат прекалено натрапчиви и да отвличат цялото внимание към себе си. Затова и заради ред други причини, в момента, в който купите своя първи чифт дървени очила, ще забравите за всичко останало.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.