img

Къде са мъжете в конкурсите за мъже? В какво превърнахте България?

/
/
/
181 Views

Конкурсите за красота не са това, което бяха. Класациите за топ момичета и момчета отдавна са на командно дишане, а доказателство за това е все по-оскъдният брой участници.

Преди дни се състоя кастингът за млади момчета, които ще се борят за приза Мистър на столицата. Или кой е по-по най сред мъжете. И като зърнеш мераклиите за слава веднага ти става ясно защо няма нито едно запомнящо се лице назад във времето, носител на отличието.

Каквото и да си говорим, колкото и да ги пудрим, истинските мъже, достойни за мъжката корона, отсъстват от подобни мероприятия.

Дефицит на мъжественост и духовна сила. Пъчене на мускули, нашарени с татуси, селфи стойки, лоши погледи. Абе стойкажджии отвсякъде.

Това не са истинските мъже, а още повече заслужаващи да носят титлата Мистър.

Истинските мъже никога няма да ги видите на подобни конкурс, защото са далеч от лустрото и претенциите за размера на бицепса.

Истинският мъж няма нужда от друсане на мускулна маса, истинският мъж не дефилира по дълбоко изрязан потник в комбинация с къси гащета, тип Теди Александрова, истинският мъж не цупи устни пред обективите, истинският мъж не си обработва снимките с филтри, задминаващ визията на Кен, истинският мъж не се бори за лайкове и няма претенциите за Фейсбук звезда.

Истинският мъж има характер и принципи. Истинският мъж инвестира в образование, т.е в бъдещето. Другото е от ден до пладне.

Луиза Тенева

Източник: ХотАрена

 

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.