img

Изтече секретен доклад на руското министерство! Вижте какъв е планът на Путин!

/
/
/
738 Views
Сподели с приятели

Планът на ПутинСпоред нов доклад на руското Министерство на отбраната, Путин е инструктирал главнокомандващите:

„Заповядвам да действате изключително твърдо. Всяка една цел, която застрашава руски сили или наша инфраструктура трябва да бъде унищожавана моментално.“
Това значи, че Русия е готова на евентуалното използване на ядрени оръжия срещу държави, които са съюзници или членове на НАТО и които участват в сирийския конфликт –възможно е това да отприщи Трета световна война, предава beforeitsnews.com!

Според секретен доклад, разпространен от Whatdoesitmean.com, изтребителите на САЩ, Франция и Великобритания, които се използват в Сирия са пригодени за битки въздух-въздух, а не за бомбардировки, което значи, че тяхната приоритетна цел не са терористите на Ислямска държава, които са на земята. Истинската им мисия е да „застрашават“ и притискат руските военни самолети, които бомбардират наземни цели!

Според информация от руското Министерство на отбраната, САЩ готвят нещо наистина мащабно: Планира се мобилизацията на 20 000 сухопътна армия, която да окупира „Левант“ /територията, контролирана от ИД/, заедно с 80 000 сунитски войници от Саудитска Арабия, ОАЕ, Катар и Йордания, които ще се присъединят към турската армия, която вече нахлу в Ирак! Според медията, Обама вече си е осигурил политическата подкрепа в САЩ за смелия ход.

Тук медията напомня за древно ислямско пророчество, според което армиите на Рим/християнството/ и тези на исляма ще се сблъскат в град Дабик в северна Сирия! /Луксозното списание на Ислямска държава се казва точно Дабик/.

Същевременно вътрешната опасност за Запада е огромна. Държави като Япония и Израел не допуснаха нито един мюсюлмански мигрант на територията си, но Европа и даже САЩ ги приемат с отворени обятия! Преди да тръгнат към Европа, съзнанията на много от тези мигранти са промити от радикални имами. Подобен „религиозен водач“ е Ясир Кади, който учи своите последователи:

Християните са най-голямото зло от всички злини на света! Теса „наюса“ /фекалии, урина/.

Много от т.нар. бежанци, които се вливат в Стария континент са точно с тази нагласа. За това и виждаме кошмари, като този в Кьолн на нова година и терористичните атаки в Париж. Лошото е, че това е само началото, предава медията.

Става ясно, че изключително нажежената обстановка в света е на път да се усложни още повече, а рано или късно ще се появи искрата, която ще взриви бурето с барут.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.