img

Изповедта на кумата: В плика сложила 50 лева, а след това булката я изненадала със съобщение

/
/
/
1389 Views
Сподели с приятели
За изключителна сцена по време на сватба, съобщи анонимна жена, чиято най-добра приятелка се омъжи през уикенда, а тя била поканена да бъде кума.

Финансовото състояние й било лошо и не можела да даде много, затова булката я изненадва с неочакван жест. Ето какво ни пише тя: – Миналия уикенд омъжихме най-добрата ми приятелка, а аз и съпругът ми подадохме плик с 50 лв. в него. Бяхме наясно, че това е твърде малко, особено защото бях кума, ама наистина нямах повече. Аз не работя а моят съпруг печели 500 лв. на месец и едва оцеляваме. Най-лошото беше, когато събра пликовете, реши да обяви по микрофона, кой колко пари е дал, пише кумата.

За първи път някой публично виждам някой да обявява подаръците и кой колко пари е дал!

Просто отваряше пликовете, казваше суми от 100, 200 лева …, така че когато дойде ред нашия плик, съпругът ми и аз искахме да се скрием от срам под масата! Но когато го отвори, булката каза, че от нейната кума, сумата е 1000 лева! Бях шокирана, аз и съпругът ми се погледнахме и нищо не ни беше ясно, всички ни аплодираха, а аз знаех как да се държа! След няколко минути, се приближи към мен булката и ми каза, че иска да ми върне парите, които й дадох за сватбата защо знае, че не съм в най-добрата ситуация, и че по микрофона казала, че има 1000 лева, заради лоши и зли хора, които не очакват по-малко от кръстница.

Плаках от щастие, че имам такава добра приятелка!

Когато се прибрах вкъщи отворих плика и освен моите 50 лева, имаше още 1000. Моята най-добра приятелка (на която бих искала да кажа името, но не би било добре) но когато прочете това, тя ще се разпознае. Благодаря ти! Горда съм, че те имам като приятелка, разказва кумата

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.