img

Изплуваха заплатите, които получават най-известните журналисти – няма да повярвате какви пари прибират!

/
/
/
1959 Views

„Таблоид“ публикува списък със заплатите на най-изявените родни журналисти. Според техните изчисления, цената на свободният ефир е доста добре платена, като на първо място в класацията е Дарина Сарелска, която се разписва на фиш от 15 000 лв. месечно.

Антон Хекимян, който води сутрешният блок на бТВ пък получава около 9 000 лв. на месец, а според последните слухове, Венета Райкова ще го задмине с новото си предаване, тъй като от медията са й предложили заплата от 10 000 на месец.

Ани Салич също взема доста прилична заплата в размер на 8 000 лв, а толкова получават Генка Шикерова, Ани Цолова и Виктор Николаев. Лора Крумова и Галя Щърбева пък се разписват на фиш от 7 000 лв.

Ники Дойнов и Даниела Тренчева получават по 6 500 лв. на месец, по-безизвестната Марина Цекова е с месечна заплата от 4 500 лв, а Богомил Грозев и Марин Николов са сред най-неоценените със скромните 4 000 лв.

Това са само част от заплатите, които получават нашите борци за свободно слово, а само можем да гадаем колко точно пък получават техните шефове.

Как мислите, заслужени ли са подобни заплати?

Заплатите на Журналистите

loading...
Сподели с приятели

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.