img

Изплуваха скандални факти за ловеца на бежанци Динко

/
/
/
7299 Views

Образът на патриот, който ловецът на бежанци Динко Вълев опитва да си съгради, съвсем не е такъв. Това става ясно от скандални факти, разкрити от източник на Блиц:

„Искам да ви разкажа за истинският лик на ловеца на бежанци – Динко „Бозавия“ – той не е никакъв бизнесмен, един сводник и обирджия на едро. Основният му бизнес е да зарибява малки момиченца между 18 и 20 години, които за начало изпраща в град Свиленград, докато се научат на занаят, а след това ги праща в Амстердам на витрините. Всеки месец пътува до Свиленград и Амстердам, където му се отчитат пари и ги наглежда.

Като връзката му с проститутките е неговия служител – Стойко.

В момента за него работят четири момичета в Свиленград и шест в Холандия. Генерира приходи между 150 – 200 хил. лв. месечно.

Много момичета са подавали жалби за побой и склоняване към проституция, но жалбите изчезват, освен това успява да се докопа до жени, които имат финансови възможности, след което се възползва от тях, снима ги и ги изнудва за пари.

Най – новото му занимание е грабежи на камиони, когато камион катастрофира, по случайност или късмет винаги той е пръв на местопоризшествието. Ако шофьорът е починал – стоката се обира и след това се продава, когато при голямата катастрофа в Харманли отива на място, от местопроизшествието се обира цялата стока (ядки, душ аксесоари и пр. ) за стотици хиляди левове, защото шофьорите са починали и чуждите фирми не могат да разберат къде е товара. За последната една година той е обрал на 50 камиона и от там натрупва пари.

Как го викат на местопроизшествие?

Във всеки един град, където има КАТ, Динко Вълев има свръзка със служители, на които плаща между 1000-2000 лв. за да го уведомят за ПТП, ако друга фирма дойде първа, тя бива отбивана.

Най – големите му грабежи са на Рижкия Проход и на Прохода на Републиката, има множество досъдебни производства срещу неизвестен извършител, а извършителят е той. Ако случайно шофьорът е жив, прибира камиона на базата си и иска от чуждите фирми 20 000 евро, което е безбожна цена.

Има много жалби на Молдовски и Турски превозвачи, които са се оплакали в посолствата си, но той има много сериозна свръзка в полицията на Ямбол, за която плаща десетки хиляди левове и всичко се потулва с извършител – неизвестен, контактът му е Ваня Щерева, тя се води шеф на разследващите полицаи в Ямбол и по случайност всички производства заведени срещу Динко са прекратени.

А самата фирма е много интересна „Бозав“ ЕООД, от 2017 г. се води на загуба – нито 1 лев печалба, за сметка на това на базите му има желязо за 4 милиона лева, реално фирмата му не работи, но той има пари, имоти, кара коли за над 500 хиляди лева, но не е платил нито една стотинка данък на държавата.

Нещо повече, преди една година след като почива шефът на полицията в Ямбол, се назначава служебен шеф – Евгени Иванов, по него време Динко няма книжка , тъй като му е отнета, но Бозавият продължава демонстративно да наглее и да кара скъпите си автомобили, когато честния полицай Евгени Иванов му сваля номерата на колата, Динко решава да се разправя с него, не знаем на кого се е обадил за помощ, но се хвали на целия град, че срещу 100 хиляди лева е уредил гоненето на Иванов от системата на МВР.

Динко е свидетел на много знакови дела, но в същото време е извършител на множество побои над възрастни, случайни хора, които са подавали сигнали, но случаите им също са били потулвани. Преди месец пребива човек в с. Стара река – на 60 години, също досъдебното производство потъва вдън земя.

Освен това той е извършител на множество палежи, преди 2 години след скандал с Камбоджанеца от Ямбол Динко пали погребалната му агенция, случаят също е покрит от дознателката в Ямбол.

Изобщо той не е ловец на бежанци, използва амплоато си, за да мо9же да бъде харесван от жените, ако са бедни момичета ги праща проститутки, ако са богати ги изнудва. Какви бежанци? След като отидете в неговата база ще видите, че там работят чернокожи и хора с ментални увреждания за по 10 лв. на ден, освен неговата касиерка никой друг не е чувал за осигуровки.

В България всички не декларирани сделки за над 10 хиляди лева се водят пране на пари, как като няма нито 1 лев печалба парадира с коли за стотици хиляди?

Много честни полицаи искат той да си получи заслуженото, но заради Ваня Щерева остава безнаказан. Хвали се из целия град, че е дал 100 хиляди лева да назначи новия шеф на полицията, което няма как да е вярно, защото той е истински честен Български полицай. Ако се направи пълна проверка на дейността му и на досъдебните производства ще се окаже, че срещу него има такива за – грабежи, сводничество, палежи и побой.

Оплел е в мрежите си много хора и много жертви. След една бърза справка в търговски регистър се оказва, че той няма 1 стотинка платени данъци или печалби, а как тези има тези имоти и коли за 5 милиона? Също така могат да се проверят и други транспортни фирми, които са били заплашвани, след като отидат на ПТП на катастрофирали камиони, били са бити с цел „БОЗАВ“ ЕООД да бъде монопол.

Това ли е демокрацията и пазарната икономика? Всички изложени факти са лесно проверими, нека г-н главния прокурор да погледне всички неща, защото един селски дерибей, продаващ проститутки и извършващ грабежи не може да посрамва България и да остане безнаказан.“

Медията ни е готова да предостави и гледната точка на Динко Вълев!

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.