img

Изплуваха шокиращи снимки от марсохода Curiosity, които доказват съществуването на извънземните!

/
/
/
949 Views

Това, което „Кюриосити“ засне на Марс вече не може да бъде обяснено като поредната природна аномалия на повърхността на Червената планета!

Новата снимка от декември, която изтече преди броени часове в интернет е най-яркото доказателство откривано до днес, че на Марс е имало развита цивилизация, и тя е свързана с древните на Земята. PAPARAK.BG първа представя на своите читатели изумителните доказателства, които от НАСА не успяха да увардят!

На този образ съвсем ясно се вижда главата на статуетка, която е заровена в марсианския пясък. Съвсем ясно се различават опулените очи и огромните зъби на добре оцветеното произведение на изкуството, което най-вероятно е в червения пясък от много дълго време:

Но когато се загледаме внимателно в стила на статуетката, не можем да не направим паралел с изкуството оставено ни от една древна земна цивилизация, която все още изумява учените със своите изключително напреднали астрономични познания – тази на Маите!

Приликите са изумителни:


Но защо точно изкуството на маите?

Има сериозна теория, че древната цивилизация е била посещавана от извънземни, които са възприети като богове. Точно те са дали на примитивните маи изключително напредналите астрономични знания. „Звездните хора“, както те са ги наричали са присъствали физически в тяхния свят, и те са ги изобразили в своето изкуство, което стига до нас и до днес.

Дали това не означава, че точно марсианците са посетили древната мезоамериканска цивилизация? Това изумително доказателство свидетелства точно за това!

Днес и маите, както и обитателите на Марс не съществуват, но древните им артефакти разкриват нови истини за нашия свят и свидетелстват колко „близки“ са били двете планети в далечното минало.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.