img

Изплуваха шокиращи предсказания на Волф Месинг за 2016 – вижте какво гласят!

/
/
/
960 Views

Волф МесингЗнаменитият екстрасенс Волф Месинг, известен със своята дарба да чете мисли, е направил много прогнози за бъдещето. Със своя проницателен поглед той вижда през призмата на времето, пространството и хората и всичко, което е предсказал, е излязло вярно. Например месинг казва на Йосиф Сталин точната дата на края на Втората световна война. Екстрасенсът успява да види не само в близко, но и в в далечно бъдеще – дори след повече половин век. За настъпилата 2016 година той също е оставил своето послание.

В него Месинг, живял 75 години и починал през 1974 година в Москва, говори за държавите, в които ще се случат най-големите и значими промени, съобщава РЕН ТВ.За Русия той предрича трудни времена. Според Месиинг страната ще отстъпи от територията си на Китай – но дали доброволно или в хода на военни действия, екстрасенсът не уточнява. Подобно стечение на обстоятелствата обаче по никакъв начин няма да се отрази на могъществото на Русия, уточнява Месинг. Нещо повече – именно през 2016-та Русия ще стане най-духовната и влиятелна държава в целия свят.

Що се отнася до САЩ, те ще престанат да бъдат супердържава, а от върха ще бъдат свалени от страна, която в момента е подценена от мнозина. Т.е. това е страна, за която никой не се замисля сериозно и не приема като съперник на Америка. Именно тя ще нанесе съкрушителен удар по икономиката на Щатите, след което тя просто ще рухне.

Съдбоносна 2016 година ще бъде не само за САЩ. По думите на екстрасенса Япония и Тайван ще бъдат ударени от мощен, невиждан досега по силата си удар, който може да се сравни единствено с ядрен. Откъде ще дойде той, Волф Месинг не уточнява. Известно е само, че тези две азиатски държави ще претърпят огромни финансови и човешки загуби.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.