img

Изоставената от мъжа си болна от рак майка има нужда от психолог

/
/
/
462 Views
Сподели с приятели

За тежката съдба на 44-годишната Вероника от Пазарджик ви разказахме преди седмица.

Жената е онкоболна, с прекарани 10 химиотерапии и 25 лъчетерапии. Мъжът й напуска нея и 9-годишното им момиченце през месец май заради друга жена. Докато все още били заедно, макар болна от рак, той я карал да ходи да чисти офиси, за да носи пари вкъщи, понеже не бил длъжен да я гледа…

Не се интересува от детето.

Тогава ние ви призовахме да осигурим храна на майката и нейното момиченце, които буквално гладуват. Сега Вероника е изправена пред нова битка, за която има нужда от вашата помощ.

Ето какво сподели Николета Чавдарова във Facebook:

Вероника ми сподели, че не се чувства психически добре от факта, че мъжът й е изоставил нея и дъщеря им и изживява тежко тази лична драма, което започва вече сериозно да рефлектира на ежедневието й. Самата тя осъзнава, че не си струва да страда за такъв човек, но емоциите са по-силни от нея. Това, че се бори с тежката болест сама и се грижи за малката без никаква чужда помощ, също оказва влияние на емоционалното й състояние.

Детето от своя страна също изживява тежко всичко случващо се… Всички сме наясно, че емоционалното и душевното ни здраве влияе на живота ни и не е нещо, което трябва да се пренебрегва.

Поради тази причина търсим психолог, който да работи с двете безплатно, за да се справят те по-лесно с проблемите си на едно друго ниво. Убедена съм, че сред многобройните ни членове има практикуващи психолози или поне хора, които могат да съдействат за безплатни консултации с такъв специалист.

Ако това е така, моля, свържете се с Вероника, за да й окажете своята подкрепа: 0887 961777.

Нека подадем ръка на Вероника отново, за да й подарим спокойствието, което тя и малката принцеса заслужават.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.