img

Ивелина Христова с политическа прогноза за 2016: Ще имаме жена президент – руса и блага!

/
/
/
1182 Views
Сподели с приятели

Ивелина ХристоваПловдивчанката Ивелина Христова е ясновидец трето поколение. Наследила е от майка си и баба си рецепти за лечение на болести, тайнствени тракийски ритуали, силна връзка с духовното. Спечели първия сезон на уникалното риалити „Ясновидци”. Освен дарбата да разгадава бъдещето, Ивелина е и рейки лечител четвърта степен. Може да канализира енергията си и да я въплъщава в предмети, които да балансират, предпазват или да помагат. Занимава се и с йога, а пред в. „Марица“направи прогноза за новата година.– Каква ще бъде 2016-а, годината на огнената маймуна?

– Очаква ни много динамична година. Ще бъде година на пречистването, на разплатата, не на агонията, а на решенията. Година, в която лошите ще пострадат. Трябва да сме хитри и гъвкави като маймуната, за да се освободим от стереотипите, да излезем от зоната си на комфорт и да се приспособим към новостите.

2016-а ще е решаваща за проблемите, няма да плуваме в мътни води, както през 2015-а.

След 4 години трусовото положение между великите сили Русия, САЩ и ЕС ще бъде преодоляно. Най-рано през 2017 г. ще си стиснат ръцете и ще се договорят. Но все още ще ни държат в страх. Ще бъдем в плуващо положение. Важното е, че няма да има трета световна война, за която предупреди папа Франциск.

– Ще има ли икономически подем в България?

– Икономиката у нас ще се развива много добре. Най-после нашите политици ще прозрат колко решаващ фактор сме поради геостратегическото си положение, за Русия и САЩ. Ще видите какъв късмет ще има България – най-после политиците ни ще успеят да се държат на висота. И така ще ползваме дивиденти и от Америка, и от Русия. Това ще даде тласък на развитието на страната и след 4 години много нашенци ще започнат да се връщат от чужбина, колкото и стряскащо да звучи това сега. Ще има много инвестиции от хора с дръпнати очи. А с подобряването на икономиката България ще стане добро място за живеене. Но не през 2016-а, виждам цифра 4, вероятно до четири години.

– Виждате ли избори две в едно?

– По-вероятно е да са само президентски. Не виждам Бойко Борисов като президент, ще си остане премиер – просто няма кой друг. Възможно е жена да стане президент – виждам я русичка, с прическа на черта, много блага. Виждам у нея като че ли и друга жилка, връзка с чужбина. Сериозни шансове да влезе в политиката на още по-високо ниво има софийският кмет Йорданка Фандъкова.

– Две българки участват в надпреварата за генерален секретар на ООН. Коя има по-големи шансове?

– И двете имат шансове. А и е време политик от Източна Европа да заеме поста. И ще е за добро, стига действията на България да са обмислени. Смятам, че дамата с по-късата коса, Кристалина Георгиева, заместник-председател на ЕК и комисар по бюджета и човешките ресурси, е с по-големи шансове за високия пост. Това да имаме българка на тази позиция би било отличен ход, който ще превърне страната ни във важен фактор в световната политика. И най-важното – ще потуши голяма част от страховете на българите.

– Как ще приключат колизиите в ДПС?

– Свидетели сме на някакъв фарс – не толкова в политиката, колкото в медиите. Както се е запалил пожарът, така и ще загасне.

– Споделяте ли страшната прогноза на отец Боян Саръев за отцепване на Родопите?

– Е, това е прекалено. Няма такава опасност, нито да ни цепят, нито да ни ислямизират.

– Ще се справи ли Европа с бежанците?

– Да, категорично. Не знам обаче дали това ще стане догодина. Постепенно напрежението ще спадне, но пак ми се появява четворката – тоест, като че няма да е през 2016-а. Европа няма да е фатално залята от мигранти. Лошото е, че още време ще държат хората в страх – за това са виновни действията на европейските политици.

– А заплахата „Ислямска държава“?

– По отношение на ислямистите виждам потушаване, но не през 2016-а, а до 4 г. Смятам, че президентите на САЩ и Русия Обама и Путин са се разбрали, ала нарочно държат хората в шах. Кризата е икономическа, не е военна. Ще се разберат за териториите. Всъщност американските и израелските служби – ФБР, Мосад, сами създадоха това уродливо явление терористите – първо Ал Кайда, после ДАЕШ. А Ислямска държава е по-скоро медийно понятие, не става въпрос за реална държава. И проблемът с този конфликт е икономически, а не религиозен. Нека хората да осъзнаят това. Нещата в Сирия ще се оправят, но няма да е догодина. Там нарочно удължават хаоса заради петролните кладенци.

– Има ли опасност от разцепление на Евросъюза?

– Да, Великобритания ще поиска да излезе от ЕС, най-вече заради наплива от бежанци. Ала ЕС няма да я изпусне, може би ще се договорят. Има вероятност този ЕС да се разтури, не е ясно обаче кога ще стане това. Ще има промени, но съюзът ще си остане решаваща световна сила.

Вероятно ще сключи договор с Русия, но няма да е тази година – дотогава ще сме свидетели на тиха война. Ала нас тези страшни неща ще ни прескочат.

– Ще има ли развръзка на конфликта между Русия и Турция?

– Най-вероятно президентът Реджеп Ердоган няма да остане дълго на поста. Възможен е преврат, доста неща ще стават в Турция – ще има пожари, виждам ги. Самите турци ще махнат Ердоган. Тогава руският президент Путин ще се разбере с наследника му. Русия има по-силни козове в тоя конфликт. Ние сме по средата и малко ни е страх. Война няма да има, Бог ще ни помогне. Нямаме основания за страх, ще успеем да балансираме между Кремъл и Анкара. Но в момента ситуацията е притеснителна. Изпитвам безпокойство, като говоря за това. Но проблемът ще се разреши, може да стане дори в рамките на три месеца. Възможен е преврат в Турция до март.

– Възможни ли са катаклизми през новата година?

– Не, потопи като тези от 2015-а няма да има. Няма да има край на света – нито сега, нито в обозримо време. Вярно, промениха климата – не с вредните емисии, които изтъняват озоновия слой, а със системата ХААРП в Аляска. (Програмата за високочестотни активни изследвания на полярното сияние, занимаваща се с йоносферата. Теоретиците на конспирацията обвиняват ХААРП за многобройни природни бедствия, бел. ред.) Както потъва кораб, мястото, където са монтирани антените, ще потъне.

– Какво очаквате в личен план?

– Планирам пътешествия, бих искала да е по-далече, в Индия например. Връщам се към йога, възнамерявам да обучавам групи, подготвям зала.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.