img

Истината за месното лоби, лъскавите мръвки и защо всички заболяват от рак все повече и повече! (ВИДЕО)

/
/
/
338 Views

Разследване на руски журналисти показва жестоката истина за месото, което ядем всеки ден и което ни трови.

Търговците сами знаят формулата – цветът продава! Заради това производителите не се колебаят да му предадат добър вид, независимо че ще навреди на човешкия организъм. За тях обаче няма проблем, защото им носи печалби, твърди Флагман.

Във филма се разказва как през 2015 година здравна организация добавя продукта в списъка на неблагоприятните продукти, тъй като в ДНК-то се съдържа вещество, което може да развие рак.

Проведени са множество кампании, за да бъде отстранен рискът, въпреки че това ще повлияе на продажбите. Играта обаче не по правилата се превръща в нормално нещо.

Фирма, която произвежда месо, твърди, че нищо не крие по време на фабричното пакетиране на продукта. Месото се нарязва по специален начин и се получава нежни розови парчета, в кръгла форма. Машина обаче добавя специален разтвор към месото, който съдържа специфичен елемент. При заводското производство се добавя соли и натриев нитрит, известен като Е250 .

Натриевият нитрит увеличава срока на годност на продукта, предпазва от бактерии и придава свеж апетитен цвят и вкус на месото. Именно затова цветът му е розов, а не кафяв, тъй като покупателността пада.

Проблемът обаче е, че натриевият нитрит влияе на здравето. Съществуват подозрения, че добавките могат да способстват за развитие на тежък рак. След като става ясно, че химическият процес оказва влияние на здравето на човека, в Холандия започват да изследвания, доказват, че химическият елемент води до мутиране на клетките и до развитие на рака.

Направен е експеримент в рамките на 15 дни, при който се установява, че заради месото, съдържащо натриев нитрит, показателите в тялото на човека се увеличават няколко пъти.

Източник: Дунавмост

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.