img

Истина ли е? Марсоходът Кюриосити засне ръка на извънземно (снимки)

/
/
/
674 Views

марсоходДоброволците-изследователи на снимките на НАСА обърнаха внимание на поредна снимка от повърхността на Марс. В кадър, направен от марсохода Curiosity, изпълняващ мисия на Червената планета, попадна обект, който заинтригува любителите на извънземни теории.

По мнението на ентусиастите, на изображението отчетливо се виждат пръстите на влечуго – обитател на Марс. Уфолозите са уверени, че „ръката на марсианеца“ е попаднала в кадър случайно. Също така, случайно графичните редактори на НАСА не са я забелязали и не са я премахнали от снимката.

Три пръста, добре различими в лявата част на снимката, контрастират с размит фон около „ноктите“. Изследователите смятат, че пришълецът махал с ръка близо до камерата на Curiosity.

Освен това, според уфолозите фактът на „размитостта“ указва за дейността на НАСА по „изчистването“ на снимката от аномалии.

“ На ръката, видима от лявата част на снимката лесно може да различите заострени нокти и пръсти. Интересно какво ще кажат от НАСА, когато видят този пришълец? Явно са отрязали кадъра, но не са го направили добре, защото са оставили пръстите на пришълеца“, цитира изданието „Метро“ думите на Скот Уоринг,  главен редактор на списание за НЛО.

Отбелязва се, че снимката е направена още през декември 2012 г., но „ноктите на пришълеца от Марс“ едва неотдавна бяха публикувани в мрежата.

извънземно

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.