lili-ivanova
Естрадната звезда Лили Иванова е изпратила нотариална покана до издателите на еротичната Библия „Плейбой” със забрана да разпространяват занапред голите й снимки, правени през 2002 г, пише в. България днес.

Макар че имала железен договор, в който подобна клауза липсвала, изпълнителката на „Панаири” настоявала пикантните кадри да бъдат заличени от виртуалното пространство. В противен случай всеки, дръзнал да публикува еротичните й фотоси, го чакал съд. Въпреки че тогава изображенията предизвикаха истинска сензация, днес Лили се срамувала жестоко от тях.

„Всяко нещо – с времето си! И като млада бях с къса коса, остригана като момче, но днес съм друга. Сега съм на друг акъл, не ща да ме свързват с голи снимки”, аргументирала се Лили.

Преди 14 години Лили изненадващо цъфна гола в първия брой на нашенския „Плейбой”, а пред обектива бе виртуозът Васил Къркеланов. Преди да лъсне дибидюс, естрадната легенда била сериозно подмладена и разкрасена с фотошоп, а всеки кадър бил гледан под лупа от претенциозната Лили.

Едва след като дала съгласието си за публикуването на всеки един кадър, снимките видели бял свят.

Еротичните фотоси на естрадната прима били готвени за корицата на пилотния брой, но се публикували вътре, без това да се анонсира от първата страница.

Не кой да е, а най-известният плейбой в света – Хю Хефнър, е отрязал Лили от корицата на списанието. Създателят на най-тиражното мъжко списание в света не разрешил примата на българската естрада да бъде изтипосана на първа страница на премиерния брой.

Не позволил дори отправка да има с цел да се засили интереса към списанието. Мотивът на американския плейбой с милиарди в сметката бил, че 63-годишната тогава Лили наистина е красива, но твърде стара за първа страница. Така на корицата вместо Вечната Амбър се озовала актрисата Юлиана Кънчева.